Andreea Raicu s-a iubit de-a lungul timpului cu bărbați celebri din România, dar niciodată nu a ajuns la altar. Care este motivul pentru care vedeta nu crede în căsătorie

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 iun 2023, 05:20

Care este motivul pentru care vedeta nu crede în căsătorie

Sursa: Instagram

Andreea Raicu, una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc, a dezvăluit de ce nu s-a măritat până la vârsta de 45 de ani.

În cadrul rubricii ”De vorbă cu Teo”, Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre un subiect destul de sensibil pentru ea, căsătoria. Vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă până la vârsta de 45 de ani, dar și de ce nu are de gând să facă pasul cel mare.

Andreea Raicu se teme de divorț

Andreea Raicu a fost cât se poate de sinceră și a vorbit despre subiectul care stă de buzele tuturor de ani de zile, căsătoria. De-a lungul timpului, vedeta s-a iubit cu bărbați celebri din România, însă niciunul dintre ei nu au dus-o la altar, astfel, toată lumea se întreabă de ce bruneta nu vrea să se căsătorească.

Citeste si: Andreea Raicu și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare! Cum arată vedeta fără machiaj

Andreea Raicu are o explicație pentru orice, astfel a dezvăluit că: ”De ce trebuie să mă mărit? Știi, interesant este, chiar astăzi vorbeam cu cineva care s-a căsătorit acum trei ani și acum divorțează, își dorea așa de mult să se căsătorească și acum își dorește atât de mult să divorțeze”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De asemenea, bruneta este o femeie riguroasă cu bărbatul din viața ei și are niște reguli bine puse la punct, aceasta nu suportă ca partenerul ei să stea pe telefon în prezența sa.

”Doar că în momentul în care, și cu un bărbat sau cu oricine altcineva, merg și avem o discuție, mă deranjează ca cineva să stea încontinuu pe telefon, mi se pare o lipsă de respect”, a

spus Andreea Raicu, la Teo Show.

Citeste si: Andreea Raicu, "detoxifiere" de tehnologie, în vacanța din Thailanda! "El, când stă cu mine în pat, nu stă pe telefon"

 Andreea Raicu este o femeie plină de viață, care iubește să trăiască clipa și să fie înconjurată de oamenii dragi, aceasta preferă vacanțele cu prietenii, căci o fac extrem de fericită.