Andreea Raicu, mesaj dur după ce s-a scris că a fost agresată de Tudor Chirilă: "Atacați un om fără nicio vină"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 03 feb 2024, 03:00

Andreea Raicu a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale după ce s-a scris în presă că a fost agresată de Tudor Chirilă.

Andreea Raicu a fost invitată recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri inedite despre viața profesională și personală. În cadrul interviului, vedeta a vorbit și despre relația cu Tudor Chirilă, dar se pare că declarațiile ei au fost interpretate, lucru care a înfuriat-o teribil.

Citește și: A fost vreodată Andreea Raicu agresată fizic de Tudor Chirilă? Fosta prezentatoare TV a spus adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „O singură dată”

Andreea Raicu s-a săturat și a răbufnit! Vedeta a reacționat după ce s-a scris că a fost agresată de Tudor Chirilă

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, de la Kanal D, Andreea Raicu a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Tudor Chirilă.

În cadrul emisiunii, Andreea Raicu a mărturisit că a avut o relație tumultuoasă cu solistul trupei Vama Veche, însă nu a fost niciodată agresată de Tudor Chirilă.

Cu toate aceste, în urma interviului său acordat lui Denise Rifai, în presă au apărut articole care sugerau că vedeta a fost agresată de artistul Tudor Chirilă. Astfel, Andreea Raicu a luat atitudine după ce declarațiile ei au fost interpretate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Care a fost, de fapt, motivul despărțirii Andreei Raicu de Cristi Chivu: „Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg”

"Sunt trista si revoltata sa vad modul absolut dezgustator cum presa a ales sa rastalmaceasca interviul meu cu @denise.rifai. Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa spun asta, dar zecile de articole aparute peste noapte, scrise pe genunchi si fara nicio baza reala sau argument concret, ma pun in aceasta situatie. NU, @tudorchirila nu m-a agresat niciodata. In niciun fel. Am punctat asta si in emisiune, dar “jurnalistii” au ales sa ignore informatiile care nu le-ar fi adus viralitatea pe care si-o doreau.

Am din nou gustul amar pe care relatia mea de love-hate cu presa romaneasca mi l-a lasat atatia ani de zile. Ma intristeaza ca un interviu in care eu am incercat sa fiu sincera si transparenta, un interviu pentru care voi, publicul si comunitatea mea, mi-ati scris atatea mesaje frumoase, este transformat intr-un adevarat circ de insinuari si judecati de valoare fara niciun fundament real.

Poate bat la usi inchise, dragi jurnalisti, dar as vrea ca inainte sa mai scrieti si distribuiti astfel de articole, sa fiti constienti de impactul pe care-l pot avea. Da, munca voastra poate rani si afecta oamenii. Sa nu uitam ca in spatele unor astfel de fabricatii se afla o persoana reala, cu sentimente si emotii, cu familie si copii. Tot ce ati facut a fost sa atacati un om fara nicio vina", a scris Andreea Raicu pe Facebook.