Andreea Raicu, speriată din cauza coronavirusului: "Eu nu mă panichez ușor, dar de data asta..."

Author: B.H.

Diagnosticarea mai multor persoane cu coronavirus pe teritoriul României a stârnit îngrijorarea populației, iar vedetele nu fac excepție când vine vorba despre acest subiect. Andreea Raicu se numără printre persoanele publice care iau în serios această problemă de sănătate.

Deși nu are tendința de a duce lucrurile la extrem, mai ales atunci când nu este cazul, Andreea Raicu recunoaște că numărul tot mai mare de persoane infectate cu coronavirus a reușit să o alarmeze. Acesta este motivul pentru care vedeta a ținut să abordeze acest subiect pe contul de instagram, cerându-le oamenilor să fie mult mai atenți la regulile de igienă în perioada imediat următoare.

Citeste si: Loredana Groza a incendiat imaginatia fanilor! Imaginea in care artista nu poarta deloc haine

Andreea Raicu, speriată din cauza coronavirusului: "Eu nu mă panichez ușor, dar de data asta..."

Ținând cont de faptul că, în cele mai multe dintre cazuri, decesele provocate de coronavirus au fost înregistrate în cazul persoanelor în vârstă, Andreea Raicu a explicat că principala ei teamă nu este că ar putea fi diagnosticată cu COVID-19, ci că ar putea deveni purtătoare a virusului, infectând astfel și persoane cu un sistem imunitar scăzut.

Citeste si: Nelson Mondialu, discutie socanta cu fiul lui Livian despre Bianca: "Ti-a zis tata ca..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"In seara asta guvernul italian decide sa extinda decizia asupra intregii peninsule!! De ce? Pentru a nu raspandi virusul care se imprastie cu o viteza amentitoare.


O serie de romani, cum au aflat de acesta situatie si-au strans bagajele, s-au suit in trenuri, masini sau in ce au gasit si au fugit unde au vazut cu ochii, multi dintre ei spre Romania.
Aici foarte putini oameni sunt constienti de ceea ce se intampla. Tusesc fara sa isi acopere gura sau o fac cu mana cu care ulterior ating diverse obiecte sau fata si zonele de acces către căile respiratorii.

Multor romani veniti din stainatate li s a spus sa stea acasa. Nici nu s-au gandit pe motiv ca ei nu au nimic.

Eu nu ma panichez usor, dar de data asta cred ca lucrurile sunt grave si cred ca este de abia inceputul. Nu imi este teama ca ma voi imbolnavi, ci ca as putea deveni purtator si as putea sa il transmit mamei mele sau altor oameni mai in varsta care cred ca poate nu ar rezista si stiu ca daca s-ar intampla ceva, nu as putea sa traiesc cu aceasta piatra
pe suflet.


Apelez la simtul civic al fiecaruia dintre voi si va rog: ⁃ Acoperiti-va gura cand tusiti cu servetele, nu cu mana, sau cu cotul pentru a nu intra in contact cu mâna. ⁃ Nu va mai napustiti peste oameni sa ii pupati sau sa ii luati in brate sau sa dați mâna cu ei ⁃ Daca ati fost plecati cu avionul, spuneti-le celor din jur, lasati-i sa alega daca vor sa se intalneasca cu voi sau nu, asta fara sa insemne ca au ceva personal cu voi."
, a scris Andreea Raicu pe instagram.

Citeste si: Negocieri de culise între Andreea Bălan și George Burcea! Ce se întâmplă cu divorțul lor?