Andreea și Jasmine au vorbit deschis despre neînțelegerile apărute între ele în ultima vreme! Iată ce părere a avut Aza despre reapropierea dintre cele două concurente! „Jasmine vrea să atragă și comunitatea Andreei”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 aug 2023, 00:42

Aza, reacție neașteptată la adresa lui Jasmine

Sursa: Captură KANAL D

Andreea și Jasmine au încercat să revină la sentimente mai bune și să își lămurească neînțelegerile! Iată ce părere a avut Aza despre apropierea lui Jasmine față de Andreea! „Văd niște chestii acum! Încep și eu să le văd!”

Sezonul 8 al îndrăgitei emisiuni “Bravo, ai stil!” se apropie cu pași repezi de Marea Finală, iar competiția devine din ce în ce mai aprigă deoarece concurentele au de gând să lupte până la capăt cu și mai multă îndârjire și să aducă în fața juraților ținute tot mai reușite pentru a atrage steluțe și admirația publicului. Nici măcar aparențele prietenii dintre unele concurente nu mai sunt că la început deoarece rivalitățile dintre ele sunt din ce în ce mai mari.

Este și cazul celor două fete Andreea și Jasmine, care în ultima vreme s-au distanțat destul de mult.

Andreea și Jasmine au vorbit deschis despre neînțelegerile apărute între ele în ultima vreme

În ediția din această seară, Andreea și Jasmine au încercat să discute deschis despre neînțelegerile apărute între ele. Pe de o parte, Andreea i-a spus colegei sale faptul că unele afirmații făcute de ea nu le-a catalogat drept glume ci le-a considerat înțepături și chiar ironii.

Pe de altă parte, Jasmine i-a spus că abia acum a realizat că este foarte sensibilă și că au deranjat-o unele afirmații făcute la adresa ei, însă a preferat să ii spună mereu în față ceea ce gândește despre ținutele ei.

Citește și: Jasmine, replici tăioase la adresa Andreei! „Se victimizează pentru că e pusă la zid!” Iată cum a reacționat Andreea și ce tensiuni aprige s-au iscat în platoul Bravo, ai stil, între cele două concurente

Andreea: Eu am considerat că de multe ori nu au fost niște glume și atunci mi s-a părut normal să spun! Asta repet nu este un reproș și sunt sigură că va fi mai bine de acum încolo! Uite de exemplu, comentariul de ieri despre Gala

Jasmine: Dar eu am fost sinceră Andreea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea: Eu am fost super supărată după Gala de săptămâna trecută! Faptul că tu ai readus chestia asta în discuție și mai ales fiind din partea ta nu voiam să mai aud încă o dată lucrul asta! Cumva m-a deranjat și mai tare că ai readus în discuție lucrul asta și mai ales sub o formă negativă! Și sincer chestia asta nu am văzut-o că pe o glumă!

Jasmine: Nu! Asta n-a fost o glumă! Mi se pare că într-adevăr a fost o Gala ratată! Îți spun asta în față! Eu n-am vrut să te jignesc! Am văzut-o fix că o remarcă!

Colegele lor în schimb nu prea au privit cu ochi buni împăcarea celor două concurente. Aza a subliniat faptul că Jasmine vrea de fapt să se reapropie de Andreea pentru a atrage de partea ei și comunitatea mare de susținători ai acesteia.

„Jasmine vrea să atragă și comunitatea Andreei”, a spus Aza.

Citește și: Andreea a pus piciorul în prag și a făcut mărturisiri tranșante la Bravo ai stil! „Eu sunt în continuare o concurentă de temut!” Iată cum au reacționat colegele sale și ce replici acide i-au transmis