Andreea Străvoiu și George Mihai au ascultat chemarea Mării și au ajuns la Năvodari! Laurentiu Duta, artist celebru, cetățean de onoare și un veritabil ambasador al Dobrogei, le-a fost ghid printre amintirile copilăriei petrecute pe litoral!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 11 iun 2021, 13:05
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu Foto(6)
ROventura va prezinta sambata, de la ora 15:00, o noua destinatie de poveste.
Sursa: Captură KANAL D

Iar pe primul yacht catamaran din România, ai noștri s-au bucurat de o petrecere de pomină, chiar în largul Mării Negre! Nu ratați ROventura de sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

Gazdele emisiunii "ROventura", Andreea Stravoiu si George Mihai, au inceput un nou periplu intr-o alta zona de poveste din tara, minunata Dobrogea. Acolo unde va vor aduce in prim plan cele mai frumoase si interesante destinatii de vacanta pe care cu siguranta veti dori sa le vizitati cu proxima ocazie.

ROventura, sambata, 12 iunie 2021: Andreea si George, incursiune de poveste pe litoralul romanesc!

Andreea si George ajung in statiunea Navodari de pe litoralul romanesc, cea care in ultimii ani a inceput sa capete un alt aspect si sa se dezvolte din ce in ce mai mult din punct de vedere turistic. 

Statiunea Navodari este situata la granita dintre salbaticia si simplitatea plajelor din Corbu si opulenta si luxul celor din Mamaia si a inceput in ultimii ani sa fie din ce in ce mai cautata de catre turisti dornici sa isi petreaca vacante de nuitat la malul Marii Negre.

Acest lucru se datoreaza oamenilor care au investit masiv in ultima vreme in statiunea Navodari si care au reusit sa transforme in mod spectaculos statiunea.

Gazdele emisiunii ROventura vor fi intampinate in Navodari de celebrul artist Laurentiu Duta, care le va fi un veritabil ghid printre amintirile copilariei petrecute pe litoral. Pentru acesta, Navodari inseamna acasa, iar malul marii reprezinta locul de joaca preferat al copilariei sale, de care isi aminteste cu drag mereu.

Laurentiu Duta este cel mai cunoscut navodarean si totodata unul dintre cei mai indragiti dobrogeni si este tare mandru de faptul ca este un reprezentant de seama al comunitatii din nordul litoralului Marii Negre.

Renumitul artist le va prezenta orasul Navodari celor doi roventurieri, Andreea si George si ii va plimba in cele mai frumoase locuri.
Mai mult decat atat, Laurentiu Duta le va prezenta si studioul sau in care produce hituri ce cuceresc milioane de fani.

Muzica sa a reflectat mereu dragostea infinita si senzatia de libertate exprimata si inspirata de mare, ce i-a fost mereu principala muza a creatiei sale artistice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea si George isi vor continua periplul in Dobrogea, cu o petrecere de pomina pe primul yacht catamaran din Romania. Distractie, macaruri delicioase si muzica buna vor fi ingredientele unei plimbari superbe in largul Marii Negre. 

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”: Incursiune de poveste pe plaiuri dobrogene

Citeste si: ROventura își începe sâmbătă, incursiunea în Dobrogea! Primul popas va fi la Murfatlar, unde veti descoperi povestea incredibilă a unor comori arheologice uitate, dar și cum a ajuns Valu lui Traian pe harta turistică a țării!

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul