Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe masa de operație! Cu ce probleme se confruntă vedeta: ”Am zis că mor”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 iun 2023, 03:05

Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe masa de operație

Sursa: Instagram Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a fost operată de urgență. La scurt timp după intervenție, vedeta a oferit primele declarații despre starea ei de sănătate.

Andreea Tonciu traversează o perioadă dificilă în aceste momente. Recent, bruneta a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale. După ce greul a trecut, vedeta a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

Andreea Tonciu a trecut prin momente cumplite 

Vedeta a trecut prin momente cumplite, după ce a fost nevoită să se opereze de urgență la ochi. Aceasta a dezvăluit că i-a apărut ceva în jurul ochiului, însă, la început, a crezut că este un simplu coș, astfel nu i-a acordat prea multă importanță.

În timp, situația s-a agravat și ochiul i s-a umflat mai rău.

”Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el.

Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”,  a declarat Andreea Tonciu, pentru spynews.ro.

Citeste si: Andreea Tonciu, secretul unei căsnicii liniștite. Bruneta și soțul ei sunt căsătoriți de cinci ani. Ce sfaturi are pentru femei: ”Nu îl controlez”

Andreea Tonciu a făcut o vizită de urgență la medic pentru a afla ce reprezintă semnul respectiv, specialistul i-a spus că semnul este un chist epidermoid. 

”Când m-am trezit după trei zile am zis că mor. M-am dus la doctor la dermatolog, mi-a zis că e un chist epidermoid și nu trebuia să se umble la el. Cosmeticiana a crezut că e coș, dar nu era coș, era foarte mic”, a mai zis Andreea Tonciu.

În ciuda încercărilor de a trata chistul prin tratament, Andreea a fost nevoită să se opereze. Vedeta se simte bine și speră ca această perioadă să treacă cât mai repede.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Am urmat un tratament cu antibiotic și o cremă, iar el m-am dus și m-am operat și mi l-a scos.

Sunt bandajată, astăzi mă duc să-mi schimbe bandajul să vad cum e. M-a tăiat acolo puțin. Acum mă simt bine, dar îți dai seama prin ce am trecut când m-am văzut desfigurată la față. Mai începea și fiica mea școală, am zis ce o să fac, dacă nu mă dezumflu cum o să mă duc așa, dacă mă duc cu ochelari de soare o să zică lumea că uite-o și pe asta, a venit cu ochelari de soare.
Sunt ok acum, nu mai sunt umflată, doar că nu știu cum arată, sunt bandajată.(...) Poți să rămâi și cu semn”
, a mai zis Andreea Tonciu.

Citeste si: Andreea Tonciu, secretul unei căsnicii liniștite. Bruneta și soțul ei sunt căsătoriți de cinci ani. Ce sfaturi are pentru femei: ”Nu îl controlez”

 

 

 

 

 

 

 

Taguri: