Andreea Tonciu a dansat samba alaturi de craioveni

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:39

Sambata, 27 iulie, caravana “Jumatatea mea stie!”, pornita in cautarea cuplurilor dornice de a castiga o masina, a ajuns in Craiova. Ajutoarele lui Cove, Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie, s-au distrat alaturi de oltenii prezenti cu mic cu mare in Piata Mihai Viteazul din central orasului.

Daca Ionut Iftimoaie a incurajat cuplurile pentru a face fata cu brio jocurilor precum cele din emisiune, Andreea Tonciu a ales o alta metoda de a se simti bine alaturi de cei prezenti si a incins atmosfera dansand pe ritmuri de samba. Vedeta si-a demonstrat apoi maiestria in ale dansului si pe piesele interpretate de Anna Lesko in cadrul concertului organizat in piata Mihai Viteazul. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/p2-18e4bd2da291206cda7d10e7471c071b.jpg 

”Imi place in Craiova! M-am simtit extraordinar alaturi de olteni.

Am observat ca s-au inscris foarte multe cupluri pentru a participa in emisiunea, lucru care ma bucura enorm ”, a spus Andreea Tonciu.
 

Pentru a exemplifica o proba din show-ul de la Kanal D, Andreea Tonciu s-a napustit asupra sacului de box si, in gluma, vedeta i-a “scapat” un pumn colegului sau de platou, Ionut Iftimoaie, amuzandu-se teribil.


 

Unul din cele 2 cupluri din Craiova, care au castigat  masini puse la bataie in primul sezon al show-ului “ Jumatatea mea stie ”, a fost prezent in piata Mihai Viteazul.   ”Noi ne-am inscris, am participat, si am castigat un automobil superb. Masina chiar este pe bune! Nu este deloc greu; cei care se inscriu la casting au numai de castigat.

Sansele sunt uriase! “, i-au indemnat castigatorii pe cei aflati la casting. 
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Spre seara,  atmosfera s-a incins la maximum, cand pe scena a urcat Anna Lesko.

 Artisti precum Mike Diamondz si F Charm au incantat si ei sutele de craioveni prezenti la eveniment.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/p3-615c1a111a41a7d949d4bb4dbf620124.jpg 

Pe harta caravanei de casting “ Jumatatea mea stie! ” urmeaza Clujul, pe 10 august, si Capitala, pe 17 august.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.