Andreea Tonciu a fost operată de urgență. Cum se simte vedeta și care a fost motivul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 sep 2022, 19:18

Andreea Tonciu a fost operată de urgență. Cum se simte vedeta și care a fost motivul

Sursa: Instagram: tonciuandreeaoficial

Andreea Tonciu a fost operată de urgență ieri, 7 septembrie. Din cauza unei greșeli ce nu a fost provocată de ea, vedeta a trebuit să ajungă pe masa de operație, după ce lucrurile s-au agravat.

Andreea Tonciu a fost operată de urgență, în urma unei greșeli pe care a făcut-o cosmeticiana ei. Deși a crezut că problema se va rezolva, dacă va repsecta indicațiile medicului, aceasta a avut nevoie de intervenția chirurgicală.

Andreea Tonciu a fost operată de urgență

În timpul unei proceduri, cosmeticiana Andreei Tonciu a umblat la un chist pe care aceasta îl avea și despre care credea că este un coș.

Prin urmare, chistul s-a infectat, iar Andreea a avut nevoie de o operație.

„Am avut un chist, iar cosmeticiana a crezut că este un coș și a umblat la el. Nu pot să vă spun în ce hal am arătat după ce a umblat cosmeticiana la el. M-am umflat la ochi, sub ochi și pleoapa și plus că acest chist a explodat, s-a făcut un guguloi foarte mare.

Am fost la medic. Bineînțeles că am fost pe antibiotic o săptămână, am urmat tratamentul cu antibiotic și cu o cremă, iar, ieri, am avut o mică operație. Mi s-a scos chistul de acolo, am fost foarte îngrijorată și încă sunt, pentru că nu vreau să rămân cu niciun semn. Vă dați seama, fiind femeie, nu-mi place să am semne, mai ales pe față.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Așadar, vă dau un sfat: alegeți-vă cosmeticiana bună și, din punctul meu de vedere, aș zice să nu le mai lăsați să umble la chestiile de pe față pe care le aveți și nu știu despre ce este vorba”, a spus Andreea Tonciu, pe contul său de Instagram, în urmă cu doar câteva ore.

Andreea Tonciu a spus care este secretul unei căsnicii fericite

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți de cinci ani și, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, a spus care este secretul căsniciei sale. Un pas important a fost făcut atunci când a decis să țină departe de ochii tuturor căsnicia sa.

Andreea Tonciu susține că îi oferă soțului ei toată libertatea de care are nevoie, motiv pentru care nu există nicio barieră, iar comunicarea dintre ei se realizează foarte ușor.

Mai mult decât atât, vedeta susține că nici în telefonul lui nu se uită, iar acesta este încă un motiv în plus pentru care nu se confruntă cu stările de gelozie.

„Păi, ca să aibă o relație liniștită, știi cu sunt eu cu soțul meu, nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile, dar dacă soțul meu vrea să facă ceva, poate să facă, nu îl controlez...Pe

cuvânt că îi dau libertate. Întrebați-l pe soțul meu dacă eu vreodată îl controlez...niciodată nu-l controlez pe soțul meu în telefon, dacă vrea să facă ceva, face”, a spus Andreea Tonciu,

 

Taguri: