Andreea Tonciu a fost PARASITA de iubitul ei, Nicolae Mitea! Fotbalistul ar fi surprins-o cu un alt BARBAT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:52

Daca pe plan profesional Andreei ii merge foarte bine, nu acelasi lucru se poate spune si despre cel personal.

 Vedeta care a fost cooptata ca si ajutor impreuna cu Ionut Iftiomoaie in emisiunea Jumatatea mea stie nu o duce la fel de bine si pe plan personal. Se pare ca Andreea a fost parasita de catre iubitul ei, Nicolae Mitea cand a vazut-o in cateva poze surprinse de paparazzi alaturi de un alt barbat. Acesta nu mai vrea sa treaca cu vederea escapadele brunetei si de data aceasta, dupa mutle impacari si despartiri vrea sa puna punct definitiv relatiei.


Cu lacrimi in ochi, Mite a dezvaluit ca de data aceasta nu o mai iarta pe Tonciu pentru ca a iesit cu Andrei Neacsu la film. Bruneta i-ar fi spus ca nu l-a mai vazut si nu a mai vorbit demult cu acest baiat, insa se pare ca si-ar fi reluat relatia cel putin de prietenie. Mitea a mai spus ca Tonciu a plecat de la el de acasa in urma cu o saptamana fara o explicatie, lucru pe care iubitul ei l-a acceptat. 
"Acum o saptamana a plecat de acasa. Nu ne-am certat ci a plecat ea pur si simplu. Am vrut sa fiu baiat bun si am lasat-o in pace, sa hotarasca ea ce este mai bine pentru ea, insa nu ma asteptam sa iasa imediat cu alt barbat. Este foarte urat ce a facut si deja ma simt un om inselat. Eu am iubit-o foarte mult si am acceptat multe, dar ce a facut duminica a pus punct" 

"De data asta este finalul.
Nu mai vad nicio cale de impacare. Am sa imi vad de viata mea. Eu nu am iesit cu nicio fata pana acum, dar am ajuns la concluzia ca este timpul sa imi fac o alta relatie. Andreea m-a chinuit cum nu m-a chinuit nimeni in viata asta si chiar nu cred ca merit asta. Sunt foarte hotarat sa nu o mai iert de data asta", a mai dezvaluit  Nicky.
(
sursa cancan.ro)