Andreea Tonciu a gatit ciorba la “Draga mea prietena” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:24

Andreea Tonciu asa cum n-ai mai vazut-o! A dat cluburile de noapte pe o dimineata petrecuta in bucatarie!

Andreea Tonciu a venit astazi la “ Draga mea prietena ” si a preparat o delicioasa ciorba de pui, consiliata din cand in cand de Doru Serban, bucatarul emisiunii. Ciorba ii era destinata deja lui Andrei Lacatus, unul din matinalii de la Radio 21, supranumit de prieteni “Surubel”. Andreea a lansat, in urma cu cateva zile, la “Radio 21”, o provocare lui Shurubel, o proba dificila prin care au trecut concurentii de la “Jumatatea mea stie!” in prima editie a show-ului difuzat in fiecare sambata, de la ora 21.00,
la Kanal D.

Shurubel a fost nevoit sa mearga pe tocuri, prin studio, insotit de glumele colegilor, iar Andreea Tonciu i-a promis ca, in schimbul efortului depus, ii va gati un preparat delicios, in direct la “Draga mea prietena”. Shurubel si-a manifestat dorinta de a comenta felul in care gateste Andreea, iar replica acesteia nu s-a lasat asteptata: “ Doresti sa ma iei de nevasta si vrei sa vezi daca sunt buna in bucatarie? Sunt buna la gatit, asa ca poti sta linistit!

Shurubel a povestit la “Draga mea prietena” despre felul in care
Andreea Tonciu, aflata in studioul Radio 21, le-a dat replica celor care au facut aluzii rautaciose la adresa nasului ei, pe Facebook. “ A fost foarte amuzant cand Andreea a fost invitata in studio la Radio 21. Noi am pus tot felul de poze pe site, iar fanii au inceput sa comenteze pe marginea lor, facand referire in special, la nasul ei. Ce credeti ca le-a raspuns Andreea, pe Facebook, fanilor? Citez:. Mi s-a parut foarte tare replica ei ”, a spus amuzat Shurubel.


Nu ratati emisiunea “Draga mea prietena”, prezentata de Paula Chirila si Cristina Cioran, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Andreea-Tonciu-si-Shurubel-la-DMP-rs-60642e9b15f7fa9174a15692456709eb.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tonciu-rs-5ecce17831871a01fbe6bd9db45f64a2.jpg