Andreea Tonciu a renuntat la visul de a deveni soferita! Afla MOTIVUL

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 15:13

Andreea Tonciu care impreuna cu Ionut Iftimoaie vor fi ajutoarele lui Cove in emisiunea “Jumatatea mea stie!”, show-ul concurs care va incepe pe 11 mai, la Kanal D a abandonat visul de a deveni soferita.

Frumoasa bruneta renuntat la scoala de soferi, dupa doar cateva ore de condus. Totul deoarece in momentul de fata este implicata intr-un nou proiect profesional, care ii ocupa mare parte din timp.

 

Ea a fost cooptata in echipa emisiunii" Jumatatea mea stie!", care se va difuza la Kanal D incepand cu data de 11 mai.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„O sa-mi mai iau la un moment dat  niste ore de condus si o sa reiau testele, pentru ca deja am uitat tot ce stiam. Acum  ma concentrez sa dau tot ce e mai bun pentru emisiunea «Jumatatea mea stie», chiar nu am dispozitie pentru scoala de soferi", a declarat Andreea Tonciu pentru Click.

 

Nu ratati, din 11 mai, la Kanal D," Jumatatea mea stie!", cel mai marinimos show din Romania, pentru toata familia, prezentat de Gabriel Coveseanu

. In fiecare editie a emisiunii, cel mai unit si descurcaret  cuplu va castiga o masina!