Andreea Tonciu, acuzata ca e pila lui Botezatu! Cum s-a aparat concurenta

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 16:50
Andreea Tonciu, acuzata ca are pile la Botezatu
Sursa: Instagram

Andreea Tonciu a demontat acuzatiile colegei ei, Cristina Siscanu, cum ca ar fi protejata lui Catalin Botezatu.

Andreea Tonciu, acuzata ca are pile la Catalin Botezatu

Citeste si: De ce a sunat-o Andreea Tonciu pe Alexandra Ungureanu la 11 noaptea si de ce nu i-a raspuns cantareata!

Cristina Siscanu a fost cea care a deschis cutia Pandorei si i-a reprosat Andreei Tonciu ca este sustinuta de catre Catalin Botezatu.

"Sunt impacata cu soarta cum o vrea Dumnezeu.

Cum sa fiu eu impacata ca ma salveaza juriul cand eu am avut atatea dispute cu ei. Tu ai pile la juriu, Andreea Tonciu are pile la Botezatu, iar tu (Alexandra Ungureanu) ai pile la domnul Maurice. Se vede ca va iubeste, se vede admiratia lor.""

Andreea, furioasa de spusele Cristinei, tine sa lamureasca situatia si raspunde acuzatiilor aduse.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum demonteaza Andreea teoria Cristinei Siscanu

Citeste si: Bomba la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Deea Codrea n-a mai putut tine secretul. A spus de cine e indragostita. Barbatul i-a mai frant inima unei concurente in trecut

"Daca aveam pile, eram in fruntea clasamentului si daca aveam pile, dupa cum ai spus tu ca am la domnul Botezatu, banuiesc ca isi dorea nespus de mult sa castig acest concurs, “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar domnul Botezatu isi doreste sa castige

Deea Codrea ca a afirmat in emisiune. Asa cum domnul Maurice a spus ca isi doreste sa castige Alexandra Ungureanu, deci unde sunt pilele? Daca aveam pile, nu spunea domnul Botezatu ca isi doreste foarte mult sa castig eu?!"

Cristina a recunoscut ca Andreea are dreptate insa a subliniat faptul ca Bote o place, moment in care Andreea i-a raspuns ca designerul are o admiratie pentru femeile sexy si nebunatica.

" Deea Codrea e pe locul intai. Cine a fost in weekend cu domnul Botezatu. A pus la story-uri, se da bine pe langa jurat", a glumit Alexandra Ungureanu.