Andreea Tonciu ar face orice pentru fiica ei! Unde a dus-o mai nou pe Rebecca. Multe mame ar critica-o imediat

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 08:35
Andreea Tonciu are cea mai rasfatata fetita
Sursa: Instagram

Andreea Tonciu nu ii refuza nimic printesei sale, Rebecca. Si ca sa ii arate cat de mult o iubeste, a plecat la munte la zapada cu ea pentru ca asa i-a cerut.

Ajunse in statiunea montana, Andreea si-a dat fiica pe derdelus, s-au zbenguit in zapada, insa au petrecut si cateva ore la spa. Atat Andreea cat si Rebecca au asteptat cuminti sa fie invaluite in uleiuri fine care sa le relaxeze. Nu multe mamici ar face atat de multe lucruri de dragul copiilor considerand ca este un rasfat mult prea mare, insa Andreea nici nu vrea sa auda ca nu ii face toate capriciile Rebeccai.

Micuta este adorabila si stie foarte multe pentru varsta ei.

Andreea Tonciu, o mamica extrem de dedicata

Citeste si: Emily Burghelea si-a schimbat complet look-ul si s-a tatuat! Ce si-a facut pe burtica de gravida cu doar doua luni inainte sa nasca

Stie sa faca prajituri, a invatat de la mama ei sa se macheze si ii place foarte mult sa danseze.

De fiecare data cand Andreea o ia in masina, Rebecca asculta muzica si incepe sa danseze.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acum o luna, Rebecca a trecut printr-un moment mai putin placut atunci cand parintii ei ai avut un incident in trafic in cate Daniel Niculescu a fost ranit pe fata cu cutitul.

Agresorul a fugit de la locul faptei, insa politistii l-au prins cateva ore mai tarziu. Sotul Andreei a ajuns de urgenta la spital cu o rana grava, insa s-a recuperat destul de repede.

Cum si-a rasfatat fetita Andreea Tonciu la spa

Citeste si: Cum a reusit Emily Burghelea sa ascunda sarcina la filmarile pentru Revelion? Cine s-a prins totusi ca ar fi gravida?

Finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" a trait cateva momente de spaima odata cu incidentul sotului ei, insa lucrurile au reintrat deja in normal. Copila a fost martora, insa atat parintii cat si bunicii ei s-au straduit ca Rebbeca sa uite repede incidentul si sa isi vada de copilaria ei. Astfel ca Andreea, de atunci, face tot posibilul ca Rebecca sa fie in centrul atentiei si sa uite tot ce s-a intamplat.