Andreea Tonciu catre Ionut Iftimoaie: "Vrei sa-ti tai unghiile cu asta?" Trebuie sa afli ce i-a raspuns sportivul! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 15:31

Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie vor fi ajutoarele lui Cove in emisiunea “Jumatatea mea stie!”, show-ul concurs care va incepe pe 11 mai, la Kanal D!

Pentru ca distractia este maxima in platoul emisiunii, iar probele prin care trec cele patru cupluri concurente necesita si “ajutor” extern, Cove a primit cu bratele deschise in echipa “ Jumatatea mea stie! ” doua personaje memorabile, care vor adauga sare si piper show-ului. Asadar, gasca nebuna formata din Cove, Andreea Tonciu si Ionut Iftimoaie se dezlantuie la Kanal D!

 

Cei 3 au filmat primul promo in care Tonciu face ce stie mai bine... glume. Ea a luat o drujba si a vrut sa ii taie unghiile lui Iftimoaie cu ea. Reactia sportivului a fost una pe masura: "vezi poate iti tai nasul cu ala".

 

Concurentii de la “ Jumatatea mea stie! ” vor avea parte de un sprijin inedit in Ionut Iftimoaie si Andreea Tonciu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Celebrul luptator de K1 si focoasa bruneta ii vor incuraja pe acestia si chiar vor exemplifica ei insisi probele, atunci cand nu vor fi prea ocupati cu a-l incurca pe prezentatorul emisiunii.

Nu ratati, din 11 mai, la Kanal D," Jumatatea mea stie!", cel mai marinimos show din Romania, pentru toata familia, prezentat de Gabriel Coveseanu. In fiecare editie a emisiunii, cel mai unit si descurcaret  cuplu va castiga o masina!