Andreea Tonciu, criticată dur după ce a postat o fotografie cu sora ei. Ce au observat prietenii virtuali?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 iul 2022, 00:20
Andreea Tonciu și sora ei, Lorena
Sursa: Instagram

Andreea Tonciu și sora ei rar pot fi văzute împreună, astfel că o fotografie cu cele două a făcut furori pe instagram. De ce a fost pusă la zid fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Andreea Tonciu este cunoscută datorită participării ei la mai multe emisiuni de televiziune, iar recent, aceasta a fost concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, fiind foarte apreciată de juriu pentru alegerile sale vestimentare. Care este motivul pentru care Andreea Tonciu a fost criticată pe instagram?

Andreea Tonciu și sora ei, asemănare izbitoare. Prietenii virtuali i-au atras imediat atenția!

Dacă Andreea Tonciu este foarte activă în mediul online și este cunoscută de publicul din România, sora ei a preferat să stea mai retrasă, astfel că rar se întâmplă să apară

în lumina reflectoarelor. Andreea Tonciu și-a surprins prietenii de pe instagram în momentul în care a postat o fotografie în care apare alături de sora ei. Vedeta și-a dorit să afle părerea prietenilor virtuali astfel că le-a adresat acestora o întrebare: „Semănăm? Aștept părerea voastră!”

Cele două seamănă ca două picături de apă și chiar dacă în majoritatea comentariilor au fost lăudate pentru trăsăturile lor, au existat și internauți care nu au ezitat să le critice pe cele două.

Citeste si: Andreea Tonciu, probleme de sănătate: "Mă doare foarte tare"

După ce s-a afișat alături de sora ei, Andreei Tonciu i s-a reproșat că ar fi abuzat de operațiile estetice, același lucru fiind valabil și în cazul surorii ei. Prietenii virtuali au pus asemănarea celor două pe seama vizitelor la medicul estetician, lucru care nu a făcut altceva decât să o enerveze la culme pe fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

„Operate la același doctor, normal că semănați, pune o poza cu voi înainte de operații.”, este un comentariu pe care l-a primit Andreea Tonciu pe instagram.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un internaut nu s-a ferit să o întrebe pe Andreea Tonciu dacă ea și sora ei au mers la același medic estetician, iar răspunsul acesteia nu a întârziat să apară.

Cunoscută pentru replicile sale acide, Andreea Tonciu l-a pus la respect pe prietenul curios de pe instagram.

„Daaaa, care este problema ta?”, i-a răspuns Andreea Tonciu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Andreea Tonciu a recunoscut în repetate rânduri că a trecut pragul medicului estetician, dar că este mândră de alegerile pe care le-a făcut și de felul în care a evoluat, fizic și psihic.

Citeste si: Andreea Tonciu e istorie! Cum s-a pozat Lorena, sora vedetei in zapada.Care e legatura tinerei cu faimoasa Kim Kardashian?