Andreea Tonciu, de nerecunoscut de cand a devenit mamica:"Doar pentru Rebeca traiesc. Ies din casa nemachiata, nu ma recunoaste nimeni!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Vremurile in care Andreea Tonciu impresiona prin aparitiile seducatoare sunt istorie.

De cand e mamica si sotie, aceasta a devenit casnica si se dedica intru totul familiei. Mai mult de atat, nu mai este precupata nici de aspectul fizic.
In cadrul unui interviu difuzat la WOWbiz, aceasta a dezvaluit ca centrul universului ei este fiica ei:  "Sa stii ca tot copilaroasa sunt, dar ma descurc foarte bine cu Rebecuta. Mi s-a schimbat foarte mult viata, dar sunt foarte fericita. Sunt casnica.

Toata saptamana am gatit, am stat cu Rebeca si am facut curat. Acum este o perioada mai dificila, pentru ca ii dau dintisorii si nu prea mananca. Gatesc si pentru sotul meu, desi el nu prea e obisnuit cu mancarea gatita. Merg la piata nearanjata, nemachiata, nu ma recunoaste nimeni.", a dezvaluit ea.

"Avem timp pentru ca de doua ori pe luna mergem la munte ca sa facem si noi tot ce trebuie.
Exersam pentru surioara, dar nu ne dorim acum. Nu pot sa spun ca ne certam, dar ca orice cuplu, si noi avem discutii. Intotdeauna am fost o persoana sincera si mereu mai sunt mici discutii. Nu am ajuns la certuri urate. De cand ne-am cunoscut nu am dormit niciodata separati. Nu am cu cine sa ma cert, el este foarte calm. El tace, ma aproba. Nu este de acord sa mai apar.
Nu vrea in niciun chip sa apar, de aceea ne mai ciondanim.", a mai marturisit Andreea Tonciu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.












Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”