Andreea Tonciu, decizie neașteptată! Vedeta a renunțat definitiv la machiaj. Cum arată bruneta nemachiată

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 iul 2022, 19:20
Andreea Tonciu a renunțat la machiaj

Andreea Tonciu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare. Vedeta și-a luat fanii prin surprindere, aceasta a renunțat la machiaj și nu s-a sfiit să le arate și urmăritorilor ei cum arată naturală.

Andreea Tonciu fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” este o prezență care nu poate fi trecută ușor cu vedere, fiind considerată una dintre cele mai sexy femei din showbiz. Bruneta a devenit cunoscută prin spiritul ei glumeț și vulcanic. Deși, o bună perioadă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor, Andreea Tonciu a revenit în forță în showbiz.

Andreea Tonciu, a renunțat la machiaj

Andreea este una dintre cele mai frumoase femei din România și mereu îi place să fie sinceră și deschisă. Astfel, bruneta nu s-a sfiit să se arate în toate ipostazele. De această dată, vedeta și-a luat fanii prin surprindere cu o apariție cu totul diferită. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a apărut complet nemachiată și mai naturală ca niciodată.

Andreea Tonciu este foarte activă pe rețelele de socializare, deși este ocupată mai mereu.

Aceasta își ia prietenii virtuali peste tot, așa cum a făcut și astăzi, după o vizită la salon cu fiica ei, bruneta a postat mai multe imagini din mașină în care apare fără pic de machiaj.

Citeste si: Andreea Tonciu este insarcinata? Iata ce le-a transmis fanilor ei fosta concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities", pe contul ei de socializare!

Vedeta arată foarte bine, semn că trecerea anilor nu și-au pus amprenta asupra ei. Andreea Tonciu are mare grijă de aspectul ei fizic, iar tratamentele în cele mai luxoase saloane de înfrumusețare sunt la ordinea zilei pentru a se menține tânără și frumoasă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu toate că gurile rele ar spune că vedeta este de nerecunoscut fără machiaj, Andreea Tonciu le-a dat peste nas răutăcioșilor și a demonstrat că este la fel de sexy și încrezătoare

în pielea ei și complet naturală. Ba mai mult, vedeta nu se ascunde după deget și se simte de minune cu aspectul ei curat și lipsit de imperfecțiuni.

Andreea Tonciu s-a numărat printre cele mai apreciate concurente de la ”Bravo, ai stil!”, vedeta a apărut în ipostaze incredibile purtând ținute exclusiviste cu care a încântat juriul pe parcursul competiției. Andreea s-a numărat printre cele trei finaliste, ea ieșind pe locul trei.

Citeste si: Andreea Tonciu, fotografie emoționantă pe Instagram: "Cea mai frumoasă zi din..."