Andreea Tonciu este in doliu! Vedeta trece prin clipe dificile! "Sunt foarte suparata, nu ma simt bine... Mi-a murit..."

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iul 2021, 13:33
andreea tonciu in doliu Foto(4)
Andreea Tonciu sufera teribil! Vedeta este in doliu!
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Tonciu este in general o fire optimista si vesela, insa de data aceasta trece prin clipe dificile, deorece si-a pierdut o ruda apropiata.

Dupa ce in toamna anului 2020 a trecut printr-o tragedie teribila, cand si-a pierdut bunica, Andreea Tonciu a fost de curand doborata de inca o pierdere dureroasa. Vedeta le-a impartasit recent fanilor sai din mediul virtual ca si-a pierdut unchiul si este foarte trista. Si in plus vedeta se confrunta si cu o problema de sanatate, care nu-i da pace de cateva zile incoace.

Andreea Tonciu, in doliu! Vedeta trece prin momente extrem de triste

In toamne anului trecut, Andreea Tonciu a mai trecut printr-un episod foarte trist si dureros, atunci cand si-a pierdut bunica, pe care o iubea si o respecta enorm. Decesul unei persoane dragi din familie aduce multa suferinta oricui, iar Andreea Tonciu desi a subliniat mereu ca este o fire puternica, a fost ingenunchiata de tristete.

La doar cateva luni de la cumplita pierdere a bunicii sale, Andreea a primit o noua veste teribila. Aceasta le-a marturisit fanilor sai din mediul online faptul ca parintii sai au anuntat-o despre decesul unchiului sau si este foarte indurerata. Mai ales ca veste cumplita a sosit si intr-un moment in care vedeta a dezvaluit ca se confrunta si cu o problema destul de grava de sanatate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Tonciu a marturisit pe contul ei de socializare faptul ca a fost plecata in vacanta cu sotul si fetita lor si de atunci s-a confruntat cu o durere cumplita de ureche. Fosta concurenta de la „Bravo, ai stil Celebrities” a spus ca ia deja un tratament pentru ureche, insa starea sa a fost inrăutatita din cauza aerului conditionat din masina.

Citeste si: Andreea Tonciu, criticată dur după ce a postat o fotografie cu sora ei. Ce au observat prietenii virtuali?

„Sunt foarte supărată, nu mă simt bine… sunt umflată pe partea dreaptă pentru că am probleme cu urechea. Am fost la spital şi m-au trimis acasă. Medicul care m-a consultat mi-a dat câteva recomandări şi un tratament. Cred că în vacanţă m-am îmbolnăvit.

M-am jucat cu fiica mea în piscină şi am simţit cum mi-a intrat apa în ureche. În weekend am mers toată ziua cu aerul condiţionat la maxim şi cel mai probabil am agravat situaţia(...) Pe lângă acest lucru trec şi printr-un moment nefericit pentru că am un deces în familie. Mi-a murit un unchi… Ai mei au plecat de urgenţă la Constanţa, îţi dai seama este un moment greu şi trebuie să fim alături de rudele noastre”, potrivit
kfetele.ro

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluirea momentului despre o vedetă din România: „O bate soțul ei de o rupe!”