Andreea Tonciu este insarcinata? Iata ce le-a transmis fanilor ei fosta concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities", pe contul ei de socializare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2021, 14:27
Foto(4)

Recent, Andreea Tonciu si-a pus pe ganduri sustinatorii din mediul online, dupa ce vedeta a anuntat ca pregateste o surpriza.

Andreea Tonciu obisnuieste sa publice foarte des imagini si detalii inedite din viata sa de familie sau legate de activitatile sale. De curand, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" si-a uimit fanii prin postarea catorva imagini, deoarece a adaugat in descrierea lor faptul ca urmeaza sa faca un anunt important.

Andreea Tonciu banuita de fanii sai ca este din nou insarcinata!

Potrivit cancan.ro, sustinatorii Andreei Tonciu din mediul virtual au fost extrem de intrigati de anuntul ei si au inceput la scurt timp sa lanseze tot felul de supozitii. Cei mai multi dintre ei au concluzionat imediat ca Andreea este din nou insarcinata si se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara, dat fiind ca vedeta a spus de nenumarate ori ca adora rolul de mama si o iubeste enorm pe fetita sa, Rebeca.

"Dragilor in curand o super surpriza pentru voi. Banuiti despre ce este vorba?", a scris Andreea Tonciu pe contul ei de socializare.

Fara sa stea prea mult pe ganduri, sustinatorii Andreei din mediul online au incercat sa descopere ce se ascude in spatele cuvintelor sale, insa multi dintre ei au lansat ipoteza ca vedeta urmeaza sa devina mama din nou.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Tonciu are o familie fericita si unita!

Andreea Tonciu si Daniel Niculescu implinesc anul acesta cinci ani de casnicie si se iubesc ca-n prima zi. Cei doi indragostiti au devenit parintii unei fetite superbe, in anul 2016, careia au ales sa ii puna numele Rebeca si care a devenit centrul universului lor.

Fosta concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a declarat deseori ca este o sotie si o mamica implinita si se dedica trup si suflet familiei sale. Aceasta adora sa isi petreaca mult timp alaturi de micuta Rebeca. Insa pentru a se ocupa foarte mult de familie a insemnat sa faca si multe sacrificii.

"Eu nu sunt o fire romantică.

Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu", a marturisit Andreea Tonciu, de curand, in cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro

Citeste si: Andreea Tonciu, fotografie emoționantă pe Instagram: "Cea mai frumoasă zi din..."

Citeste si: Imaginile durerii cu Andreea Tonciu! Aşa cum nu ai mai văzut-o până acum, în lacrimi, la cimitir