Andreea Tonciu, farsa vietii ei! Un obsedat a vrut sa o violeze! VEZI cum a reactionat bruneta cand barbatul a vrut sa sara pe ea FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 22:00

Andreea Tonciu a fost victima unei farse marca WOWbiz intr-un salon de masaj.

Echipa WOWbiz i-a pus la cale Andreei Tonciu o farsa pe care nu o va uita prea curand. Stiind ca merge des la masaj, colegii de la WOWbiz i-au pregatit brunetei o surpriza de zile mari. Ajunsa la salon, Andreea s-a lasat pe mana maseuzei ei, Stefania, care s-a si apucat de lucru. Andreea s-a asezat pe spate pe pat, iar maseuza, i-a propus ca de data aceasta sa se lase pe mainile unui barbat, caci de multe ori acestia fac masaj mai bine decat o femeie. "Am
vrut sa incerc sa imi faca un baiat masaj pentru ca de obicei eu ma duc la fete. M-am gandit sa ma duc la un baiat pentru ca sunt mai puternici. Eu fac regulat masaj", a povestit Andreea Tonciu pentru Wowbiz.

Andreea n-a avut nimic impotriva, iar barbatul si-a facut aparitia. Inca de la primele miscari, Andreea a observat cateva gesturi suspecte. la un moment dat, maseurul a inceput sa o palmuiasca pe fund si sa o roage sa isi dea sutienul jos si sa se intoarca cu fata.
Andreea, speriata a incercat sa il inlature, insa acesta si-a dat intre timp si camasa jos sa ii arate cat de bine lucrat este. "Sunt foarte onorat sa te cunosc, o sa fie cea mai mare placere sa te masez. Sunt un mare fan al tau, nu stiu daca ti-a spus colega mea. Te apreciez foarte mult pentru ceea ce faci, felul tau de a fi. Mereu stau acasa si ma gandesc la tine.
Cel mai mult imi place atitudinea ta obraznica asa. Mereu imi imaginez asa cum stau cum ne-am juca noi doi impreuna. Adica pe langa faptul ca tu esti clienta fidela, mi-ar place sa iti fac masaj si in particular. Am o tehnica foarte buna pentru tonifierea muschilor din zona sanilor. O sa iti fac aici o tehnica, sa te incing"



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/andreea2-c6c770642bd004c3157cbcdf80213f97.jpg
Bruneta a vrut sa il dea afara din camera, insa acesta nici nu vroia sa auda, ba mai mult a inchis usa cu cheia si a pus-o in chiloti, si apoi s-a apropiat lasciv
de Andreea. Aceasta nu a mai suportat si a inceput sa tipe dupa ajutor in timp ce ii cara pumni si picioare pana cand au venit colegii ei si i-au spus ca totul a fost o farsa.