Andreea Tonciu, fotografie emoționantă pe Instagram: "Cea mai frumoasă zi din..."

Author: Marina Ionescu
Andreea Tonciu Foto(5)
Andreea Tonciu, fosta concurenta de la ”Bravo, ai stil!Celebrities”.

Andreea Tonciu a ales să împărtășească cu urmăritorii săi o fotografie inedită de la nuntă.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute și spontane vedete din lumea mondenă. În urmă cu aproximativ cinci ani, bruneta s-a căsătorit, iar acum a ales să împărtășească cu urmăritorii săi o fotografie inedită de la nuntă.

Citeste si: Andreea Tonciu, probleme de sănătate: "Mă doare foarte tare"

Andreea Tonciu, fotografie emoționantă de la nuntă

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au cununat religios duminică, 4 septembrie 2016, la doar două zile după ce au făcut botezul fetiței lor. Într-o rochie de mireasă superbă, bruneta a radiat de fericire în cea mai importantă zi din viața ei. Nașii de cununie sunt Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

”În sfârşit visul meu s-a împlinit. Am fost foarte emoţionată, mai aveam puţin şi plângeam, dar fata mea m-a făcut să am zâmbetul pe buze”, a declarat la acea vreme Andreea Tonciu.

Biserica unde s-a desfășurat cununia religioasă a fost aranjată în cel mai mic detaliu, așa cum Andreea și-a dorit. La intrarea în lăcaşul de cult aranjamentele florale şi covorul roşu au fost  pregătite încă de la primele ore ale dimineții, potrivit libertatea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Imaginile durerii cu Andreea Tonciu! Aşa cum nu ai mai văzut-o până acum, în lacrimi, la cimitir

După cinci ani de la nuntă, Andreea Tonciu își amintește cu drag de cea mai frumoasă zi din viața ei. Astfel, bruneta a împărtășit momentul nunții cu urmăritorii ei și se declară complet îndrăgostită de ziua în care și-a unit destinele cu soțul ei, Daniel Niculescu, potrivit spynews.

”Cea mai frumoasă zi din viața noastră”, a scris bruneta pe Instagram.

Ce spune Andreea Tonciu despre ideea de a deveni mamă a doua oară 

Andreea Tonciu și-a stabilit câteva planuri concrete pe care vrea să le vadă materializate în 2021. Vedeta a spus că vrea să se mute cât mai repede într-o locuință mai mare. Cât despre o posibilă sarcină nici nu se pune problema, potrivit wowbiz.

Citeste si: Andreea Tonciu ar face orice pentru fiica ei! Unde a dus-o mai nou pe Rebecca. Multe mame ar critica-o imediat

„Îmi doresc un nou proiect în televiziune, vreau să fim sănătoși, vreau să mă mut într-o casă mai mare. Nu mai avem loc pentru că am foarte multe haine.

Cel mai bine în viața asta este ca o femeie să îsi producă bani singură.

Mi se pare cel mai urât ca o femeie să ceară bani părinților, soțului și așa. Deocamdată, nu (n.r. mai vrea un copil). Fac 35 de ani anul acesta. Nu mai sunt pregătită să mai fac niciun copil” ,   a mărturisit Andreea. 

 

Taguri: