Andreea Tonciu isi face autoevaluarea: "Ah, ce bine arat! Sunt frumoasa si inteligenta"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 15:40

Andreea Tonciu se autoevalueaza in emisiunea “Jumatatea mea stie!” din aceasta saptamana. In cadrul unei probe, concurentii sunt nevoiti sa distruga intr-un timp foarte scurt un birou si sa introduca apoi bucatile de lemn intr-o urna.

La exemplificarea probei, Ionut Iftimoaie trebuie sa faca tandari biroul pe care sunt asezate mai multe obiecte, printre care si o fotografie cu partenera lui de platou, Andreea Tonciu. La vederea pozei inramate, bruneta exclama surprinsa:   “Ah, ce bine arat! Uite, Cove, ce fata am! Sunt si frumoasa, si inteligenta!”
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Jumatatea-mea-stie-Kanal-D-1--d2d3855c54554e6ea5d760d553d82e60.jpg

 

Admirand imaginea in care a fost imortalizata, Andreea Tonciu il intreaba si pe Ionut Iftimoaie daca ii place poza.

  “Adevarul e ca ai o fata foarte frumoasa, dar sa stii ca te-au ales pentru alte calitati, de exemplu, pentru inteligenta!”, ii raspunde Ionut Iftimoaie. 

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Jumatatea-mea-stie-Kanal-D-2--e5ea966e4a75e9fc7d112985630947c4.jpg
Cum se va incheia dialogul fabulos, dar si la ce alte concluzii referitoare la fizicul ei va ajunge Andreea Tonciu, aflati sambata, 29 iunie, de la ora 20.30, urmarind emisiunea “ Jumatatea mea stie! ”, la Kanal D.