Andreea Tonciu, mai sexy ca niciodata! Mitea va suspina cand o va vedea cat de provocatoarea a fost imbracata la ziua Oanei Roman FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:48

Andreea Tonciu a fost o prezenta greu de trecut cu vederea la ziua Oanei Roman. Bruneta a intors zecid e capete cand si-a facut aparitia la eveniment.

 Andreea Tonciu arata sis e comporta ca si cand nu ar afecta-o despartirea de Nicolae Mitea. Bruneta a fost sufletul petrecerii la ziua Oanei Roman si la un moment dat s-a suit pe mese si a dansat fara ca sa-i pese de ceva.

Andreea a dat dovada ca stie sa se distreze, dar cel mai mult a fost apreciata pentru stilul vestimentar. Imbracata intr-o rochie rosie, mulata, care ii scoteau in evidenta formele, Andreea nu a fos tnici prea goala si nici prea decoltata.


Tinuta ei a fost una de bun gust, demonstrand astfel ca daca vrea, Andreea poate fi chiar o diva fara sa aminteasca de ideea de pitipoanca. Pe bruneta o puteti urmari din 11 mai de la ora 21:00, alaturi de Cove si Ionut Iftimoaie in cea mai ampla productie tv, emisiunea-concurs" Jumatatea mea stie."( sursa wowbiz.ro)