Andreea Tonciu, mesaj tranșant încă de la primele ore ale dimineții: „Sunteți vai de capul vostru!”. Ce a făcut-o pe brunetă să reacționeze așa

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 oct 2022, 23:13

Andreea Tonciu, mesaj tranșant încă de la primele ore ale dimineții: „Sunteți vai de capul vostru!”. Ce a făcut-o pe brunetă să reacționeze așa

Sursa: Instagram

Andreea Tonciu este o fire extrem de sinceră și de asumată și, de data aceasta, în mediul online, a vorbit despre femeile care își editează fotografiile mult prea mult.

Andreea Tonciu a spus că părere are despre f emeile care își editează fotografiile foarte mult și despre cele care au mult prea multe operații estetice.

Andreea Tonciu, mesaj tranșant pentru persoanele care exagerează cu operațiile estetice și cu filtrele

Andreea Tonciu a recunoscut că are unele intervenții chirurgicale, dar nu foarte multe și nu este de acord cu femeile care vor să pară ce nu sunt.

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul.

Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cum facem, că nu e ok.

Și mai și
«eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină ». Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!

Citeste si: Andreea Tonciu s-a luat la bătaie cu o femeie din showbiz. Declarațiile fără precedent ale brunetei: „Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat”

Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce.

Lăsați botul ăla! Fiți mai finuțe. Se poartă finețea.(...) Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla.”, a declarat Andreea Tonciu în mediul online.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Tonciu își dorește ca soțul ei să fie fidel

Andreea Tonciu a declarat că, dacă soțul ei ar înșela-o, nu ar ști cum să reacționeze și nu știe dacă l-ar putea ierta atunci.

„Nu știu. Sunt fată bună, nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Bineînțeles că, ce ar porni...Taifunul

ăla care nu a fost în viața lui. Nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Îți dai seama că, la fiecare ceartă, se reamintește.

Nu mi s-a întâmplat asta niciodată și nici nu vreau să mi se întâmple și, pe bune acum, ce bărbat să fii să îți aducă femeia în casa în care stai cu nevastă-ta?! Îți dai seama că aș face ca toate alea.

N-aș bate-o pe aia. De ce? Că sunt persoană publică și, după aia, o să îmi ceară bani și mai bine stau în banca mea.

Citeste si: Andreea Tonciu, secretul unei căsnicii liniștite. Bruneta și soțul ei sunt căsătoriți de cinci ani. Ce sfaturi are pentru femei: ”Nu îl controlez”

Dacă aș avea o putere, cred că aș tunde-o cu mașina, ca să nu își poată pune extensii”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.