Andreea Tonciu: „Mi s-a creat o imagine care de fapt nu are absolut nicio legatura cu mine!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:08

Si-a inceput cariera cunoscuta sub numele de „pupaza” si a luat parte la mai toate prezentarile de moda de prin cluburile bucurestene.

A avut vreme de 5 ani o relatie nabadaioasa cu fotbalistul Nicolae Mitea, iar impacarile si despartirile repetate desfasurate de cele mai multe ori in platourile emisiunilor mondene poate ca nu i-au fost tocmai favorabile din punct de vedere al imaginii. Acum insa este vremea unui nou inceput pentru Andreea Tonciu! Vedeta a fost recent cooptata in echipa emisiunii „ Jumatatea mea stie ” de la Kanal D si spune ca de acum isi doreste o cariera serioasa in televiziune, dar si o imagine mai cuminte!

Ce ai putea sa ne spui despre copilul Andreea
Tonciu? Cum erai tu in copilarie si care este cea mai importanta amintire pe care o ai din acea perioada?


Eram un copil foarte cuminte. Nu am facut prea multe nazbatii si de fiecare data cand ma certa mama, chiar daca motivele nu erau foarte grave, tot eu mergeam la ea sa ne impacam. Asta cu toate ca uneori ar fi trebuit sa fie invers.

Cand eram mica am plecat cu parintii mei intr-o vacanta in strainatate.
In perioada aceea, mama imi platea niste cursuri sa invat limba engleza. Eram in vama si a trebuit sa vorbim cu oamenii de acolo. S-a dovedit atunci ca nu prea stiam engleza, nici parintii mei nu stiau, asa ca a fost destul de greu sa comunicam cu ei. M-a certat foarte rau mama atunci in masina, reprosandu-mi ca da o multime de bani ca eu sa invat si ca nu sunt deloc recunoscatoare.


Orice copil viseaza la un moment dat la ceea ce va deveni cand va fi mare. Tu catre ce domenii de activitate erai atrasa atunci cand erai mica?

In copilarie visam sa devin stewardesa. Acesta a fost visul meu, iar mama chiar era dispusa sa ma ajute sa fac o scoala de stewardese, dar acum daca viata mea a luat alt curs si s-a intamplat sa intru in showbiz, nu ma mai gandesc la asta.
Ma concentrez foarte mult pe munca in televiziune, fiindca asta este ceea ce imi place si imi doresc sa fac. Imi place sa apar la televizior, imi doresc sa am un job stabil, iar acum sunt extrem de fericita pentru ca fac parte din proiectul „Jumatatea mea stie” de la Kanal D.

Cum ai ajuns sa fi implicata in proiectul emisiunii „Jumatatea mea stie” de la Kanal D? Cum te intelegi cu Ionut Iftimoaie si Cove, colegii tai de platou?

Totul a plecat de la un telefon pe care l-am primit din partea Kanal D.
Am mers acolo, mi s-a prezentat proiectul si am fost foarte incantata de la bun inceput, asa ca am acceptat pe loc. Cu Ionut Iftimoaie si Cove ma inteleg foarte bine, sunt multumita si nu am nimic sa reprosez nimanui din aceasta echipa. Totul este absolut minunat si sunt bucuroasa ca am primit aceasta sansa.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tonciu-2-97f86ae70c64cb3d6b8c73a43515359f.jpg
Care a fost cel mai frumos compliment care ti s-a facut vreodata si din partea cui a venit?

Complimente mi se fac tot timpul, dar bineinteles ca nu sunt scutita nici de rautati.
Oamenii din ziua de astazi sunt si invidiosi, si rai, dar pentru mine cel mai frumos sentiment este cel pe care il am atunci cand lumea ma opreste pe strada si imi spune ca sunt mai frumoasa in realitate decat la televizor.

Esti o femeie frumoasa care in mod siguri are multi curtezani. Care sunt modalitatile prin care un barbat ar putea sa te cucereasca? Atunci cand cunosti un barbat, care sunt lucrurile la care te uiti prima data si care te atrag?

Nu ma consider o femeie foarte frumoasa, ci o femeie normala! Nu stiu exact ce ar trebui sa faca un barbat sa ma cucereasca. Mie atunci cand imi place cineva, imi place pur si simplu, fara alte artificii si metode de cucerire. In primul rand, sa stiti ca niciodata nu mi-au placut barbatii foarte frumosi.Deloc! Trebuie pur si simplu sa aiba acea sclipire care sa ma faca sa ma indragostesc. Imi place ca iubitul meu sa ma sune de foarte multe ori, sa isi doreasca zilnic sa ma vada. Este important sa am siguranta, sa stiu ca am tot timpul pe cineva langa mine.

Ai fobii? Care sunt lucrurile de care iti este cel mai teama?

Imi este foarte frica de soareci si sobolani! Eram odata pe strada, iar eu cum sunt mereu cu capul in nori, mi s-a intamplat sa calc pe un sobolan mort. Va dati seama ce am simtit in momentele alea! A fost ingrozitor, am inceput efectiv sa tip in mijlocul strazii.

Cat de des mergi la shopping si cat s-a intamplat sa cheltuiesti cel mai mult la o sesiune de cumparaturi?

Merg foarte des la shopping. Daca am bani in buzunar si stiu ca imi permit sa-mi cumpa cate ceva, merg pur si simplu. Chit ca imi cumpar doar o bluza sau o pereche de pantofi. In schimb nu sunt genul de femeie care sa-si propuna in zori de zi „Gata, ziua asta o dedic shopping-ului!’”. Imi place sa-mi cumpar lucrurile treptat, pentru ca ma oboseste shopping-ul. Nu as putea sta o zi intreaga prin magazine.

Cum te pregatesti pentru sezonul cald? Ai anumite ritualuri de ingrijire a tenului, a pielii?

Nu am ritualuri de infrumusetare si nu am avut niciodata. Singurul lucru pe care il fac in acest sens este ca merg zilnic la coafor pentru a-mi aranja parul, dar atat. Nu obisnuiesc sa fac tratamente cosmetice, corporale, sa merg la sala, etc.

Dupa o zi sau o saptamana stresanta si foarte agitata, care este ritualul tau de relaxare? Ce iti place sa faci atunci cand vrei sa te rupi de cotidian?

Mi se intampla foarte rar sa ma relaxez! Eu sunt o persoana foarte agitata si imi place stilul asta de viata mereu pe fuga, mereu cu lucruri de facut. Ca sa ma relaxez, ies cu prietenele in oras, radem, ne distram. Asta este pentru mine o metoda de relaxare. Sa stau singura nu as putea vreodata. Urasc singuratatea.

Ti s-a intamplat vreodata sa traiesti o poveste de iubire interzisa? O relatie cu care din diferite motive nimeni din jurul tau nu era de acord?

Mi s-a intamplat sa traiesc o poveste de dragoste interzisa, da. Este extrem de greu sa iubesti pe cineva si sa stii ca familia, cei apropiati, nu sunt de acord cu respectiva relatie. Am fost pusa in aceasta situatie, si este ceva prin care nu mi-as mai dori vreodata sa trec. Si asta a fost unul dintre motivele despartirii, cu toate ca nu a fost singurul. Au existat si alte aspecte ale relatiei care nu functionau asa cum trebuie.

Care sunt lucrurile care nu-ti lipsesc niciodata din geanta?

Niciodata nu-mi lipsesc din geanta parfumul, luciul de buze, incarcatorul de telefon si banii!

S-au scris nenumarate lucruri pana acum despre tine in presa. Care sunt lucrurile pe care lumea inca nu le stie despre tine si ai considera ca ar trebui stiute?

S-au scris foarte multe lucruri despre mine in presa, iar mare parte dintre ele neadevarate. Din cauza acestor articole am o imagine nu tocmai buna, iar oamenii nu ma cunosc cum sunt eu in viata de zi cu zi. La un moment dat ajung sa imi supar pana si familia pentru ca sunt prezentata ca o persoana care de fapt nu are absolut nicio legatura cu mine!

Iti aduci aminte vreun mare neadevar care s-a scris pana acum despre tine in presa si care te-a afectat foarte tare?

Sunt prea multe articole neadevarate care s-au scris despre mine ca sa pot alege eu acum doar unul care m-a durut. Pana si modul de abordare a unor subiecte, titlurile pe care presa le foloseste pentru a vinde si declaratiile de cele mai multe ori scoase din context pot fi dureroase pentru mine si pentru cei ce-mi sunt aproape. Cu toate ca m-am obisnuit cu ele, mi-am dat seama de-a lungul anilor ca te afecteaza, ca iti murdaresc imaginea. Inainte nu imi pasa, dar acum am inceput sa simt asta. Poate ca m-am maturizat.

Cum reactionezi atunci cand citesti un articol neadevarat despre tine?

Atunci cand eram la inceput obisnuiam sa sun la redactiile ziarelor in momentul in care se scriau lucruri neadevarate despre mine. Acum nu o mai fac pentru ca am realizat ca nu are niciun rost, ca singurul rezultat ar fi sa ii fac sa ma urasca si sa scrie articole din ce in ce mai urate la adresa mea. Mai bine incerc sa ma imprietenesc cu presa si sa le arat cum sunt eu cu adevarat.

Care sunt cele mai mari avantaje ale faptului ca esti persoana publica? Dar cele mai mari dezavantaje?

Cel mai mare avantaj al faptului ca sunt cunoscuta este ca ma recunoaste lumea pe strada. Mie imi place lucrul asta si sunt sincera, recunosc! Dezavantaje ar fi articolele mincinoase din presa.

S-a tot scris in ultima perioada despre faptul ca ar exista o asemanare intre tine si Kim Kardashian. Ce parere ai despre acest lucru?

Nu citisem pana acum despre faptul ca presa din Romania scrie despre mine ca seman cu Kim Kardashian, insa acest lucru nu poate decat sa ma bucure.

Crezi ca pentru a reusi sa ai succes in contextul lumii in care traim, este nevoie sa faci anumite compromisuri? Tu ai trecut prin astfel de experiente?

Nu am facut niciodata vreun compromis si sunt foarte mandra de lucrul asta!

Se spune ca din fiecare relatie pe care o avem, invatam anumite lucruri. Care sunt lucrurile pe care le-ai invatat tu din relatia cu Nicolae Mitea?

Din ultima relatie pe care am avut-o am invatat sa fiu mult mai buna, sa nu ma mai enervez din orice si sa iubesc mai mult!

Care a fost momentul in care ti-ai dat seama ca iti doresti sa te indrepti catre o cariera in modelling, televiziune, si care au fost persoanele care te-au ajutat sa faci primii pasi in acest sens?

Primii pasi catre o cariera in modelling i-am facut cand aveam in jur de 14 ani. Atunci o persoana m-a oprit pe strada si m-a intrebat daca m-ar interesa sa merg la o agentie de modele si sa fac un curs. M-a incantat ideea, asa ca mi-am zis ca nu ar strica sa incerc. Am facut acolo o sedinta foto, iar intr-un fel sau altul pozele au ajuns intr-un ziar. Apoi, cei de la agentie ma trimiteau la foarte multe castinguri la televiziuni. Prima oara am lucrat asistenta la National TV. Era o emisiune de muzica populara moderata de Mirela Boureanu. Dupa aceea a urmat emisiunea Adrianei Bahmuteanu, rubrica meteo din ziarul Libertatea, iar mai departe lucrurile au mers de la sine.

Care sunt lucrurile pe care ti le-ai propus pentru urmatorii ani, atat din punct de vedere profesional, cat si personal?

In urmatorii ani imi doresc tare mult sa avansez in televiziune. Sa invat cat mai multe lucruri si, de ce nu, sa ajung poate chiar sa am o emisiune a mea. Pe plan personal, visez sa-mi intemeiez o familie. Deja am 27 de ani si trebuie sa ma asez la casa mea, sa fac si eu un bebe. Vreau sa devin mamica in curand pentru ca mama mea este foarte tanara, are 44 de ani, iar eu mi-am propus sa nu trec pragul varstei de 30 de ani fara a avea un copil.

Te-ai gandit vreodata ca ai putea incerca si o cariera in zona de film sau muzica?

Da, m-am gandit la posibilitatea unei cariere in actorie. Prima oara mi-a incoltit in minte acest gand acum cativa ani, cand am participat la emisiunea „Inelul cu diamant” si am avut un rol. Toata lumea a fost placut impresionata atunci de faptul ca am jucat bine. Totusi, ca sa ajungi actrita in adevaratul sens al cuvantului trebuie sa urmezi niste studii in domeniu, din punctul meu de vedere.

Daca ar fi sa joci intr-un film, ce rol ti-ar placea sa interpretezi?

Daca ar fi sa joc intr-un film, mi-ar placea sa am un rol negativ, de fata rea. Mi s-ar potrivi si cred ca l-as juca foarte bine fiindca eu sunt genul de persoana vulcanica, impulsiva.

Care este destinatia ta preferata de vacanta si de ce? Pentru aceasta vara ti-ai facut deja planuri de vacanta?

Destinatia mea preferata de vacanta este una exotica – Maldive! Cu toate ca nu am reusit inca sa ajung acolo, imi doresc ca acest lucru sa se inample in luna de miere. Pentru vara asta inca nu mi-am facut planuri de vacanta in primul rand pentru ca sunt foarte ocupata cu emisiunea, si in al doilea rand fiindca nu am cu cine sa plec!

Te-ai gandit vreodata sa parasesti definitiv Romania? Daca ar fi sa te gandesti la un moment dat, unde altundeva ti-ar placea sa traiesti si care ar putea fi motivele care te-ar determina sa pleci?

Niciodata nu mi-a trecut prin cap sa pararesc definitiv Romania. Cu fostul meu iubit am fost plecata vreme de vreo 2 luni si jumatate in strainatate deoarece a avut el treaba acolo cu fotbalul. Ma simteam stinghera, parca nu era locul meu acolo. Trebuie sa fiu in tara mea pentru a ma simti bine si in largul meu.

In acest moment, care sunt cele mai importante persoane din viata ta?

In momentul asta, pe primul loc in sufletul meu sunt parintii mei, familia. Pe al doilea loc, noua mea familie, si anume Kanal D!

Sursa: agentiadepresamondena.com