Andreea Tonciu: "Nu sunt implinita pe plan personal, insa peste trei ani ma vad cu sot si copii" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:26

Andreea Tonciu este unul dintre cele mai mediatizate personaje mondene si mai nou, face echipa cu Ionut Iftimoaie si Cove la emisiunea "Jumatatea mea stie".

 Andreea Tonciu si-a dorit intotdeauna sa fie in lumina reflectoarelor si de aceea la varsta de 12 ani s-a inscris la o scoala de fotomodele. Mai tarziu, ea a fost aleasa ca asistenta in emsiunea "La sueta cu Bahmu", iar apoi a devenit ajutorul lui Cove in emisiunea Jumatatea mea stie.

Andreea s-a remarcat de-a lungul timpului drept o persoana indragostita de camera de luat vederi, insa cel mai mult a aparut in presa tabloida datorita relatiei nabadaioase cu fotbalistul Nicolae Mitea.
Momentan, cei doi sunt despartiti de doua luni, insa bruneta spune ca de data aceasta e definitiv: De doua luni suntem despartiti si nu ne mai impacam. Daca o vom face, vom ajunge la aceleasi discutii inutile si reprosuri. Ne facem rau unuia altuia.  Este greu sa treci peste o relatie care a durat patru ani si jumatate. In trecut, daca ne certam, nu ne mai vorbeam doua-trei zile, iar apoi ne impacam.
Asta e prima despartire serioasa. In acest moment ne comportam ca doi oameni maturi: daca ne intalnim, ne salutam, Mai exista sentimente intre noi, dar numai de prietenie.  In acest moment sunt singura, insa in viitor imi doresc o familie pentru ca deja am o varsta. Imi doresc sa ma marit, sa am copii, vreau doi, o fata si un baiat.( sursa click tv)