Andreea Tonciu: "Pentru a castiga masina, as fi in stare sa pup toti barbatii din platou!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 15:20

Sambata, 15 iunie, in emisiunea "Jumatatea mea stie!", Gabriel Coveseanu incearca sa afle de la Andreea Tonciu care ar fi sacrificiul suprem pe care l-ar face pentru a castiga o masina.

Pentru ca regulamentul nu-i permite sa-si ia jumatatea si sa participe la emisiune, Andreea Tonciu le da de inteles colegilor de platou ca si-ar dori si ea o masina precum cea pusa in joc la "Jumatatea mea stie!".

 

Cove ii adreseaza o intrebare menita sa o puna in incurcatura: "Andreea, da spune-le tu telespectatorilor ce ai face pentru a castiga o masina?".

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Sigura pe ea si dornica sa plece acasa cu autoturismul, aceasta raspunde fara ezitare: "As pupa toti barbatii din platou!". Surprins

de raspunsul colegei sale, Cove accepta joaca si o provoaca pe aceasta sa treaca la treaba.

 

Daca va reusi Andreea sa duca la bun sfarsit proba la care s-a inhamat veti afla sambata seara, de la ora 20.30, urmarind emisiunea" Jumatatea mea stie!", la la Kanal D.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tonciu-3292505541e15b3cb39e3e1e43eea348.jpg