Andreea Tonciu petrece sărbătorile în casă nouă: „În casa asta aș vrea să mor”. Cum a fost mutarea pentru vedetă

Author: Diana Ghita

Andreea Tonciu s-a mutat în casă nouă, alături de familia ei

Sursa: Instagram Andreea Tonciu

Andreea Tonciu s-a mutat în noua ei casă și este foarte încântată că va petrece sărbătorile în ea, alături de cei dragi.

Celebra Andreea Tonciu s-a mutat, de curând, în casă nouă, alături de soț și de fetița lor. Vedeta este foarte încântată de noua ei locuință, din care n-ar vrea să plece vreodată.

Cum a fost mutarea pentru Andreea Tonciu

Deși toate lucrurile par, acum, așezate în viața Andreei, totul a necesitat un mare efort din partea ei și a partenerului.

Aceasta a povestit cât de greu este cu mutatul dintr-o casă în alta și că nu ar mai vrea să treacă printr-o astfel de experiență de-a dreptul solicitantă.

„Mie nu îmi place să mă mut, crede-mă că mutarea asta m-a obosit groaznic. Știi ce înseamnă o mutare? Să iei fiecare lucru și fiecare obiect în parte, ce oprești, ce nu oprești, ce mai iei, ce cari. Deci

a fost dezastru, m-a obosit teribil, nu sunt adepta mutatului”, 
a declarat femeia pentru WOWbiz.

Însă, cu toate că a fost dificil, Andreea Tonciu se bucură, acum, de rezultatele eforturilor ei, fiind foarte încântată de casa ei cochetă, în care aștepta să se mute de foarte mult timp.

„Casa mea nouă este foarte ok. Am așteptat foarte mult timp după căsuța mea mică și frumoasă”,  a

spus celebra vedetă.

Citește și: „La nunta Andreei Tonciu s-a servit mâncare stricată” Sânziana Buruiană a dezvăluit motivul scandalului dintre ea și Andreea

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Unde va petrece Andreea Tonciu sărbătorile

De asemenea, aceasta este foarte fericită că va petrece sărbătorile în noua ei locuință: „Crăciunul îl voi petrece în casa mea nouă, cu familia mea, iar de Revelion, tot în casa nouă.

Stăm acasă anul acesta”.

Vedeta nu ar vrea să se mai mute din această casă, dorindu-și să-și petreacă restul vieții în ea, alături de familia ei. Totuși, soțul are alte planuri, dorindu-și ca, peste ceva timp, să se mute cu toții într-o casă mai mare decât aceasta.

„Deci în casa asta aș vrea să mor dacă se poate, dar cu siguranță nu, pentru că soțul vrea în altă casă mai mare.”, 

a adăugat Andreea Tonciu, conform sursei citate.

Deși, uneori, ea și bărbatul iubit au păreri diferite, în cele din urmă, cei doi ajung la un numitor comun, înțelegându-se reciproc, fără să țină ură unul pe celălalt.

„Știi ce ține în relația mea cu soțul? Imediat uităm. Acum ne certăm, peste 5 minute vorbim ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Nu țin ranchiună”,  a

dezvăluit Andreea.

Citește și: Andreea Tonciu și-a dat jos verigheta. Adevărul motiv pentru care aceasta a renunțat la inel: „Am purtat-o doar câteva luni”