Andreea Tonciu, prima declaratie oficiala dupa ce a pierdut trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities"

Author: Alice Popescu
Andreea Tonciu a iesit pe locul trei in Marea Finala

Andreea Tonciu a pierdut in Finala "Bravo, ai stil! Celebrities", insa a facut-o cu demnitate.

Andreea Tonciu si-a dorit foarte mult trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities", a muncit mult pe parcursul celor 100 de editii, a avut styling-uri superbe pentru care a luat numeroase critici pozitive, insa ajunsa in Marea Finala, votul publicului a contat cel mai mult.

Andreea Tonciu, mesaj emotionant dupa ce a iesit pe locul trei in Marea Finala

Citeste si: Prima reactie publica a sotului Andreei Tonciu! Ce a spus Daniel Niculescu dupa ce Andreea a fost eliminata in Marea Finala

Andreea a avut, evident publicul ei care a votat-o in numar foarte mare, insa a reusit sa se claseze pe locul trei, un loc onorabil pentru frumoasa vedeta pentru care a tinut sa multumeasca tuturor. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

''Va super multumesc pentru tot, sunteti superbi! Ma bucur enorm ca am ajuns pana aici, asta datorita voua. Ma inclin in fata voastra cu respect, sunteti oamenii mei frumosi. Va iubesc! A fost o seara minunata plina de emotie. Va multumesc pentru absolut tot, sunt mandra de mine si de voi.Vreau sa multumesc echipei minunate de la  @kanaldromania  pentru profesionalismul de care au dat dovada.

Va multumesc tuturor pentru tot, va pup si va iubesc!, a incheiat Andreea mesajul emotionant fata de cei care i-au fost aproape.

Pentru Andreea, cel mai mult a contat sprijinul sotului ei, Daniel Niculescu si al fiicei ei, Rebecca care au facut-o sa planga atunci cand i-au transmis ca o sustin neconditionat. Daniel i-a scris un mesaj care a topit-o pem frumoasa vedeta si cu siguranta, stie ca sotul ei o iubeste atat de mult: Pentru mine tu esti castigatoarea.

Fara sa ai avantaje si fara sa fii cantareata, ai ajuns in top. Te iubim, mami!" a fost mesajul lui Daniel.

Andreea Tonciu a surclasat-o pe Deea Codrea in Marea Finala

Citeste si: Alexandra Ungureanu, sustinuta de o artista internationala! Cine a urmarit cu sufletul la gura "Bravo, ai stil! Celebrities"

În prima etapă eliminatorie, Andreea Tonciu, Oana Radu și Cristina Siscanu s-au aflat la duel, cea din urmă concurentă a fost prima celebritate eliminată, cu un procentaj de doar 0,8%.

Oana Radu a fost cea de-a doua concurentă eliminată în Gala de aseară, acumulând un procentaj de doar 1,4%. Caruselul emoțiilor le-a purtat, în continuare, pe cele patru celebrități rămase în lupta pentru marele premiu – Andreea Tonciu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu și Theo Rose.