Andreea Tonciu, probleme de sănătate: "Mă doare foarte tare"

Author: Marina Ionescu
Andreea Tonciu se confruntă cu probleme de sănătate.

Andreea Tonciu are probleme de sănătate. Vedeta a povestit că nu poate scăpa de dureri.

Andreea Tonciu trece printr-o perioadă dificilă a vieții, în care necazurile se țin lanț. După ce și-a pierdut bunica, femeie care a crescut-o, apoi a ajuns de urgență la doctor cu fiica ei după ce aceasta a acuzat dureri, vedeta a venit din nou cu vești mai puțin bune.

Citeste si: Andreea Tonciu, o noua interventie la nivelul fetei! Ce si-a facut finalista Bravo, ai stil! Celebrities si cum arata cum

Andreea Tonciu se confruntă cu probleme de sănătate

Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" le-a spus fanilor că are problemele de sănătate și nu poate scăpa de durerile de cap. Ea le-a spus fanilor că nu vrea să ia medicamente fiindcă organismul ei nu este învățat așa. Cu toate acestea, nu înțelege proveniența acestor probleme. 

Citeste si: Andreea Tonciu, de urgenta la medic! Ce a patit frumoasa bruneta acum cateva ore

''Continuă durerile acestea de cap, foarte foarte mari, dar nu iau nicio pastilă. Corpul meu nu este obișnuit cu pastile. Mă tot întreb de ce mă doare capul de câteva zile. Nu înțeleg de ce mă doare capul de câteva zile'', a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Tonciu suferă enorm după pierderea bunicii ei

Andreea Tonciu a trecut prin momente grele. Vedeta și-a pierdut bunica în urmă cu câteva luni. Andreea Tonciu a publicat pe Instagram o fotografie cu bunica sa, alături de un mesaj emoționant și plin de durere.

" Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI.

Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace, SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭",   este mesajul dureros postat de Andreea Tonciu.

Citeste si: Imaginile durerii cu Andreea Tonciu! Aşa cum nu ai mai văzut-o până acum, în lacrimi, la cimitir

Vedeta avea o relație extrem de apropiată cu mama tatălui ei, care îi oferea cele mai bune sfaturi și era cel mai mare spijin al său.

"Îmi făcea toate poftele, absolut orice. Am stat cu ea în casă, ea m-a crescut. Bine... și mama, dar mai mult bunica și pentru mine a fost atât de greu să știu că nu mai este că de vreo 3 ani de zile a stat la părinții mei în casă pentru că avea Alzheimer. Asta regret cel mai mult, enorm de mult că mă duceam dar nu foarte des recunosc sau dacă mă duceam, nu îmi plăcea cum o vedea și începeam să am gânduri și să plâng și mai bine nu mă duceam.

Întâlnirile mele cu ea durau maxim 10 minute.", a spus Andreea Tonciu.