Andreea Tonciu, pusă la zid de prietenii de pe instagram: „Este lipsă de respect față de...” De ce a fost criticată?

Author: Amalia Georgescu
Andreea Tonciu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Andreea Tonciu este un personaj controversat în showbizul autohton, însă a acceptat de fiecare dată criticile venite din partea prietenilor virtuali. Care este motivul pentru care a fost din nou pusă la zid?

Fiind o fire vulcanică, Andreea Tonciu cu greu se abține de la comentarii în momentul în care prietenii de pe instagram îi fac reproșuri. De cele mai multe ori, vedeta nu ezită să le dea replica celor care o pun la zid. Ce comentarii i-au lăsat prietenii virtuali la cea mai recentă fotografie pe care a încărcat-o pe instagram?

Andreea Tonciu, aspru criticată în mediul online. Care este motivul?

Pentru a se simți bine în pielea ei și a scăpa de anumite complexe, Andreea Tonciu nu a ezitat să treacă pragul medicului estetician pentru anumite intervenții chirurgicale. Vedeta a recunoscut acest lucru, dezvăluind că nu regretă nimic și că este foarte mulțumită de rezultatele obținute.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities este foarte atentă la felul în care arată, astfel că își dorește că fotografiile pe care le postează în mediul online să fie cât mai aproape de perfecțiune.

Astfel, Andreea Tonciu apelează la diferite filtre pentru a obține o imagine a ei care să o mulțumească pe deplin. De această dată, prietenii de pe instagram au considerat că vedeta a exagerat cu filtrele, motiv pentru care au pus-o la zid, reproșându-i că promovează o imagine care este departe de realitate și că nu reprezintă un exemplu pentru femei.

Citeste si: Andreea Tonciu, decizie neașteptată! Vedeta a renunțat definitiv la machiaj. Cum arată bruneta nemachiată

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Majoritatea urmaritorilor tai ar aprecia mult mai mult o poza cu tine unde ești mai naturala. Tu practic încurajezi oamenii, femeile sa NU se simtă confortabil în pielea lor. Sa nu se placa așa cum sunt. Vinzi iluzia de perfecțiune. Și tu, precum absolut fiecare om de pe Pământ, nu ești perfectă. Fizic vorbind. Nu intram pe moral. Și este total okay. Ești om. Oamenii sunt imperfecți. Avem toți calități și defecte.

Unii nu vor sa admită sau sa arate asta. Unii sunt atât de încrezători în cine sunt și ce sunt, se plac exact așa cum sunt și se accepta exact așa cum sunt. Cu toate calitățile și defectele. Riduri, pete, pistrui, nas mare, coșuri, vergeturi și câte și mai câte. Sau dacă te simți prea complexat, ascunde ceea ce chiar nu vrei sa se vadă, dar elegant. Editează-te, dar finuț.
Nu atât de ostentativ și fals. Și un copil de 10 ani poate vedea cât de editată ești. Ești femeie în toată firea. Arata putina integritate. Maturitate. Ce o înveți pe acea fetiță a ta? Sa fie falsa? Sa fie superficiala? Sau sa aibă integritate și caracter? Sa fie total în regula cu cine și ce este? Sa îi pese doar de lucrurile triviale? Trecătoare? Doar de falsa perfecțiune? Sau sa fie inteligenta? Sa fie cu adevărat o inspirație pentru cei din jur? Înțeleg ca ești o celebritate.
(...) Trebuie sa arăți într-un anume fel când ești cunoscută. Categoric. Dar nu trebuie sa dai în ridicol încercând sa fii ceea ce nu ești. Oamenii nu sunt prosti. Cei care te urmăresc nu sunt tâmpiți. Afișând ceea ce afișezi tu, practic iți iei urmăritorii de fraieri. De parcă ei sunt prea cretini sa observe cât de editată ești. Este lipsa de respect și considerație fata de cei ce te urmăresc.”
, i-a spus un prieten virtual Andreei Tonciu. 

Prietenii virtuali i-au atras atenția Andreei Tonciu că abuzează de filtre și de photoshop, dar și că folosește mult prea mult make-up. 

Citeste si: Andreea Tonciu, surpriza de proportii in showbiz! A publicat ANUNTUL mult asteptat