Andreea Tonciu și-a dat jos verigheta. Adevărul motiv pentru care aceasta a renunțat la inel: „Am purtat-o doar câteva luni”

Author: Andreea Buinoschi

Andreea Tonciu s-a liniștit și a lăsat aparițiile TV și petrecerile până dimineața pentru viața de familie

Sursa: Instagram

Andreea Tonciu a renunțat la verighetă și nu puține au fost persoanele care au sesizat acest lucru. Fosta asistentă TV a dezvăluit care este motivul care a stat în spatele acestei decizii, după ce gurile rele au spus chiar că ar exista unele probleme între ea și soțul său.

Andreea Tonciu a apărut fără verighetă pe deget, lucru ce a ridicat unele semne de întrebare în mediul online. Fosta asistentă TV a spus care este adevărul din spatele inelului care lipsește.

Motivul pentru care Andreea Tonciu nu mai poartă verigheta pe deget

De câțiva ani, Andreea Tonciu s-a liniștit și a lăsat aparițiile TV și petrecerile până dimineața pentru viața de familie.

Deși susține că este foarte fericită fiind mămică și soție, de ceva timp, apare fără verighetă și, în cele din urmă, a spus de ce se întâmplă acest lucru.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează un cuplu de mai mult timp și, din iubirea lor, a reieșit un copil. Ca în orice căsnicie, au mai existat și unele momente tensionate, dar niciunul nu a fost suficient de important cât să îi facă să își spună „adio”.

Citește și: Andreea Tonciu și soțul ei, la un pas de divorț: „Eram pe punctul să-mi iau zborul”. Ce a convins-o pe fosta concurentă „Bravo, ai stil” să nu încheie relația

Deoarece este o persoană foarte sinceră și nespunând nimic, până acum, despre lipsa verighetei, fanii s-au întrebat dacă există probleme între ea și soțul ei. Din fericire, nimic neplăcut nu s-a întâmplat și este, doar, o problemă corporală.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Tonciu și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Chiar dacă verigheta nu mai există pe degetul ei, acest lucru nu înseamnă că iubirea sa a dispărut. În cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Andreea Tonciu a mărturisit că motivul pentru care nu mai poartă verigheta este că nu o mai încape.

Mai mult decât atât, soțul ei nu este deranjat de acest fapt, căci nici el nu mai poartă inelul pus pe deget în ziua nunții și acest lucru nu reprezintă un impediment pentru niciunul dintre ei, căci, în opinia lor, iubirea trebuie simțită, nu arătată printr-un act sau printr-un inel.

„A rămas mică, pentru că m-am îngrășat și n-am dus-o la magazin să o fac mai mare. Crede-mă că nici modelul nu-mi mai place și nici inelul de logodnă nu-mi mai place! Am purtat-o doar până am rămas gravidă, adică doar

câteva luni.

Citește și: Andreea Tonciu, mesaj tranșant încă de la primele ore ale dimineții: „Sunteți vai de capul vostru!”. Ce a făcut-o pe brunetă să reacționeze așa

Am rămas gravidă și am început să mă umflu, iar, după, nu am mai putut să o port, mă deranja. Are o cută foarte groasă, trebuie să mă duc să o schimb.

Nici soțul meu nu o poartă, nici lui nu-i mai vine. Iubirea nu se pune într-o verighetă sau într-un act”, a precizat aceasta.