Andreea Tonciu și-a șocat fanii: "Și-au bătut joc de tine cei de la make-up!" Transformarea pentru care a fost aspru criticată

Author: B.H.

Andreea Tonciu și-a dorit o transformare spectaculoasă, dar rezultatul final nu a fost deloc pe placul celor ce o urmăresc pe instagram. Cum s-a fotografiat?

Andreea Tonciu este adepta transformărilor radicale și nu ezită să se lase pe mâinile specialiștilor în make-up și coafură pentru a obține un look spectaculos. Vedeta a încărcat o fotografie pe contul personal de instagram în care este complet schimbată, însă reacțiile celor care o urmăresc în mediul online nu au fost tocmai dintre cele mai bune. 

Citeste si: Ce planuri are Ella după ce se va termina "Puterea Dragostei"? A dezvăluit totul

Andreea Tonciu și-a șocat fanii: "Și-au bătut joc de tine cei de la make-up!" Transformarea pentru care a fost aspru criticată

Andreea Tonciu este o fire nonconformistă, lucru pe care l-a demonstrat și în cadrul competiției "Bravo, ai stil! Celebrities". Când vine vorba despre vestimentația ei, Andreea Tonciu face tot felul de combinații extravagante care reușesc să o scoată din anonimat, fiind de multe ori pe placul juraților și obținând calificative mari.

Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" s-a făcut remarcată nu doar prin hainele pe care a ales să le poarte, ci și prin make-up sau coafură. Acum, Andreea Tonciu a vrut să își surprindă din nou prietenii virtuali și a postat o fotografie în care apare având un look complet diferit de imaginea cu care și-a obișnuit fanii. Vedeta a optat pentru un machiaj în care a fost folosit foarte mult negru și pentru o coafură ușor neobișnuită.

Cei care o urmăresc în mediul online au reacționat imediat, criticând-o dur pe Andreea Tonciu pentru alegerea pe care a făcut-o:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Urâtă ești. Și-au bătut joc de tine ăia de la make-up, pe bune! Ferească Dumnezeu!"

"Așa mult imi place de tine, dar de data asta spun nuuu."

"Rujul nu te prinde, iti trebuie o culoare vie, un roșu aprins sau un roz bonbon draga Andreea."

"Nu iti stă bine deloc!!!!!"

Citeste si: Cine si cum i-a impacat pe Jador si Mario Fresh cu cei care i-au batut pe litoral

Deși a primit foarte multe critici de această dată, Andreea Tonciu s-a declarat mulțumită de transformare, mulțumindu-le celor care au contribuit la realizarea acestui look.

Citeste si: Ce spune Mădălin Ionescu despre cazul prietenului său: „Sistemul i-a spus lui Marcel Pavel că are COVID-19"