Andreea Tonciu și Daniel Niculescu divorțează? Mesajul controversat postat de finalista Bravo, ai stil! Celebrities pe o rețea de socializare

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 aug 2022, 10:40

Andreea Tonciu, mesaj straniu pe Instagram

Sursa: Instagram

Casnicia Andreei Tonciu cu Daniel Niculescu se afla in impas? Ce mesaj straniu a postat vedeta TV.

Andreea Tonciu are sute de mii de fani pe rețelele de socializare și în fiecare clipa îi tine la curent cu tot ce face, fie că e vorba de familia ei, dar și de proiectele în care este implicata. Însă, recent, frumoasa vedeta și-a îngrijorat urmăritorii în momentul când a ales așa din senin să posteze un mesaj care a pus pe țoață lumea pe gânduri. Este adevărat că Andreea și soțul ei Daniel Niculescu au mai avut episoade când au fost la un pas de despărțire, însă cei doi și-au găsit resursele necesare pentru a continua pe același drum împreună,

mereu având exemplu nașilor de cununie și botez, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă și ei trec prin momente dificile fiind în plin divorț.

Citeste si: Gestul făcut de fiica Andreei Tonciu la un restaurant! Vedeta și soțul ei se aflau chiar lângă micuță

Andreea Tonciu si Daniel Niculescu pe urmele Anamariei Prodan si ale lui Reghe?

Andreea Tonciu a postat recent pe instagram un mesaj care trage un semnal de alarma femeilor spunand ca nu trebuie sa accepte compromisuri atunci cand un barbat nu ii arata ca o iubeste: "Dacă un bărbat nu te sună, este pentru că nu vrea să te sune, dacă nu te invită să ieșiți împreună, este pentru că nu vrea să te vadă. Dacă te tratează urât, este pentru că nu-i pasă! Dacă te lasă să pleci, este pentru că nu vrea să fie cu tine.

Când un bărbat spune nu sunt pregătit pentru o relație, chiar nu este momentul potrivit… Este pentru că pur și simplu nu te vrea. Nu mai continua să joci jocurile lui confuze.  Nu îi mai găsi scuze. Atunci când un bărbat vrea să fie cu o femeie, rămâne cu ea, fără minciuni, scuze sau complicații. Oprește-te din a mai fi naivă! Pune-te pe tine pe primul loc!”, a scris aceasta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Viviana Sposub rupe tăcerea și spune cum se înțelege cu Andreea Bălan și cu fetițele lui George Burcea

 

Ce mesaj a postat Andreea Tonciu pe o retea de socializare 

Mai mult, Andreea Tonciu, le-a indemnat pe femei sa isi paraseasca barbatii daca acestia nu le ofera fericire.

Nu ai nevoie de cineva care nu știe ce vrea, cineva care nu te apreciază. Meriți un bărbat care îți știe valoarea și care luptă pentru tine, în fiecare zi. Oprește-te din a-ți frânge inima pentru cineva care probabil nu va fi la fel de bun pe cât te aștepți. Și dă-ți șansa de a fi cu adevărat fericită! Să fii cu cineva care, cu adevărat, te merită”, a mai spus vedeta.