Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au rupt prietenia. Motivul pentru care nu-și mai vorbesc de cinci ani: ”Nu a avut nimic de învățat”

Author: Marina Ionescu
Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au rupt prietenia.

Andreea Tonciu si Sânziana Buruiană nu-si mai vorbesc de mai bine de cinci ani. Mai mult, se poate spune că se dusmănesc! Care este motivul?

Deși erau cele mai bune prietene, fiind împreună la orice emisiune tv și la eveniment monden, relația dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană s-a răcit.

Citeste si: Sora Andreei Tonciu, dependentă de operațiile estetice? Cum a ajuns să arate Lorena

De ce nu-și mai vorbesc Sânziana și Andreea?

Au trecut cinci ani de când Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu nu-și mai vorbesc! Iată care este motivul rupturii dintre cele două vedete.

Sânziana Buruiană a declarat că nu înțelege motivul pentru care toată lumea o întreabă pe ea de ce nu mai este prietenă cu Andreea Tonciu, susținând că întrebările ar trebui să fie pusă și celeilalte părți. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Sora Andreei Tonciu se pregătește pentru o nou operație estetică. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, este dependentă de astfel de intervenții

"Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine. Eu sunt ocupată cu filmările pentru reality-ul nostru “Mămici de pitici cu lipici”, facem lucruri frumoase pentru copii și asta mă bucură foarte mult. Eu nu am timp de răutăți.

În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene", a declarat Sânziana Buruiană, potrivit  impact.ro.

Totul a plecat de la o emisiune tv, unde Sânzi a făcut câteva declarații care au deranjat-o tare pe Andreea. Concret, Sânziana Bucuiană spunea că prietena ei Andreea Tonciu i-a servit, la nuntă, mâncare stricată.

De acolo a plecat totul, iar cele doua nu si-au mai vorbit.  

Citeste si: Andreea Tonciu, pusă la zid de prietenii de pe instagram: „Este lipsă de respect față de...” De ce a fost criticată?

"Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat.

Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol. E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro.", povestea Sânziana Buruiană în urmă cu ceva timp.