Andreea Tonciu și soțul ei, la un pas de divorț: „Eram pe punctul să-mi iau zborul”. Ce a convins-o pe fosta concurentă „Bravo, ai stil” să nu încheie relația

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 nov 2022, 00:18

Ce a convins-o pe fosta concurentă „Bravo, ai stil” să nu încheie relația

Sursa: Instagram Andreea Tonciu - colaj Kanal D

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț acum ceva timp! Motivul pentru care bruneta a ales să nu încheie relația de șase ani pe care o are cu fostul fotbalist!

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează un cuplu de aproape șase ani, iar din dragostea lor a rezultat și o minunată fetiță, Rebeca, de care ambii sunt foarte mândri. 

Andreea Tonciu a fost la un pas să divorțeze de soțul ei

Cu toate că Andreea Tonciu este foarte deschisă în mediul online și vorbește foarte des cu urmăritorii ei, când vine vorba de viață personală lucrurile nu stau chiar la fel, deoarece vedeta preferă ca discreția să fie pe primul loc. 

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt împreună de șase ani și au o fetiță pe nume Rebeca, o rază de lumină în viața vedetei și a fostului fotbalist.

Citește și: De unde a avut Andreea Tonciu 200 de mii de euro pentru noul bolid de lux! Bruneta și-a mai luat și un apartament de lux

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși se înțeleg de minune în general, bruneta și fostul sportiv au dat și de greu în relația lor, aproape ca orice cuplu longeviv. 

Acum ceva timp, mulți oameni spuneau că tensiunile dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu o afectează extrem de tare pe vedetă, atât de tare încât ar fi gata să încheie căsnicia cu acesta. Din fericire, lucrurile între ei au revenit pe un făgaș normal.

Andreea Tonciu nu vede un divorț în viitor

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, difuzată la Kanal D, Andreea Tonciu a primit provocarea de a reacționa la ce se scrie despre ea în presă, iar unul dintre subiecte a fost fix divorțul de Daniel Niculescu.

Citește și: Andreea Tonciu, mesaj tranșant încă de la primele ore ale dimineții: „Sunteți vai de capul vostru!”. Ce a făcut-o pe brunetă să reacționeze așa

Andreea Tonciu a ales sinceritatea și deschiderea și a declarat că, acum ceva timp, s-a gândit la divorț și a fost aproape de punctul de a pleca, dar acum lucrurile stau diferit, și în bine. Bruneta nu ar mai putea să vadă un divorț în viitor vreodată.

„Am avut un episod în care eram pe punct să-mi iau zborul (n.r. să pună punct căsniciei cu Daniel Niculescu).

Andreea Tonciu va divorța, dar nu încă și nu cred că am să divorțez curând pentru că nu-mi place să destram familia, mai ales acum când o am pe Rebeca. Nu aș prefera să crească fără tatăl ei niciodată”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Teo Show”.