Andreea Tonciu, spectacol total in Marea Finala:" Nimeni nu se va astepta sa abordez un astfel de concept, va fi o surpriza"

Author: Alice Popescu
Andreea Tonciu vorbeste in premiera despre Marea Finala

Andreea Tonciu promite un show de exceptie in Marea Finala cu un moment-surpriza.

Cat de mult te-ai schimbat de la inceputul competitiei si pana acum?

Andreea Tonciu: "M-am schimbat foarte mult, am invatat foarte multe in acest un an de competitie stilistica, a fost o experienta frumoasa pe care nu o voi uita niciodata!"

Credeai ca o sa o sa ajungi in Marea Finala?

Andreea Tonciu: "Pentru mine a fost o surpriza sa raman atat de mult in competitie, ma asteptam sa ajung departe pentru ca am muncit mult, de fiecare data am dat totul si am difersificat mult in tinutele mele pe care le-am prezentat in fiecare editie."

Cum s-a pregatit Andreea Tonciu pentru Marea Finala

Citeste si: FINALA "Bravo, ai stil! Celebrities" in lacrimi pentru Andreea Tonciu: "Am lasat totul pentru acest concurs!"

Cum te pregatesti pentru marele show? Ai emotii? Cum vei gestiona totul?

Andreea Tonciu: "M-am pregatit enorm, multe repetitii pentru ca vreau sa surprind, vreau ca totul sa iasa ca la carte exact cum mi-am propus, sa nu imi dezamagesc publicul. Nimeni nu se va astepta sa abordez un astfel de concept in Marea Finala, va fi o surpriza pentru toti! Emotiile sunt mari, dar de-abia astept!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Da-ne o idee despre tinuta ta. Care va fi elementul-wow, cel pe care mizezi cel mai mult?

Andreea Tonciu: "Voi purta o tinuta superba, am vrut sa surprind si cred ca mi-a reusit, am ales o tinuta vestimentara  care semnifica puritatea. De abia astept sa vad reactiile.

Daca vei castiga, ce vei face cu Marele Premiu?

Andreea Tonciu :"Daca voi castiga marele premiu voi face ceva benefic cu premiul."

Cui ii multumeste Andreea Tonciu pentru sustinerea din timpul competitiei

Citeste si: Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities": Juratii, concurentele si echipa de filmare a celei mai tari competitii de stil, cu totii in lacrimi!

Cui ii multumesti pentru toata sustinerea? Sunt luni intregi de filmare, stres, oboseala...

Andreea Tonciu: "Multumesc, in primul rand familiei, fanilor mei, prietenilor si nu in ultimul rand tuturor celor din echipa  Kanal D care au fost nemaipomeniti si foarte intelegatori."