Andreea Tonciu, surpriza de proportii in showbiz! A publicat ANUNTUL mult asteptat

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 13:30
Andreea Tonciu a facut anuntul mult asteptat

Andreea Tonciu si-a pus fanii pe jar de cateva zile cand le-a spus ca are de gand sa le pregateasca o mare surpriza.

Andreea Tonciu isi tine in suspans fanii de peste o saptamana cand a publicat cateva imagini cu ea din mai multe locatii in care apare cu un styling de scena, desprinsa parca dintr-un videoclip. Multi au fost pusi pe ganduri nu de atitudinea fostei finaliste Bravo, ai stil! Celebrities sau de hainele cu care era imbracata, ci mai degraba de aparitia ei.

Andreea Tonciu, surpriza uriasa pentru fani

Citeste si: Andreea Tonciu este insarcinata? Iata ce le-a transmis fanilor ei fosta concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities", pe contul ei de socializare!

Majoritatea a crezut ca Andreea se pregateste sa anunte ca este insarcinata. Multi i-au scris ca deja i se vede burtica de gravida, insa Andreea nu a facut niciun comentariu in acest sens, lasandu-i pe internauti pe jar.

Frumoasa vedeta a spus doar ca:" "Dragilor in curand o super surpriza pentru voi. Banuiti despre ce este vorba?", a scris Andreea Tonciu pe contul ei de socializare.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Recent, finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" a publicat cel mai recent proiect al ei, practic o premiera deoarece Andreea poate fi vazuta intr-un duet de senzatie cu nimeni altul decat Tzanca Uraganul.

Vedeta a anuntat inca de acum trei luni un proiect cu cantaretul de succes care strange milioane de vizualizari pe Youtube fiind mereu in trending si s-a tinut de cuvant. Andreea a publicat un tease al piesei cu Tzanca Uraganul in care apare cantand un refren si interpretand rolul unei femei fatale careia ii plac banii si evident luxul. Versurile melodiei par ca o caracterizeaza din plin pe Andreea: "Eu reprezint femeile si nu imi plac figurile/Sunt naturala in tot ce fac si haine originale imbrac..."

Andreea Tonciu, revenire spectaculoasa in showbiz

Citeste si: Cum arată fiica Andreei Tonciu? Iată cu cine seamănă acum superba Rebeca!

Imbracata sexy si cu miscari provocatoare, Andreea si-a surprins cu singuranta fanii cand au vazut-o in aceasta noua ipostaza. Tease-ul in care apar cei doi a stras deja aproape 50 de mii de vizualizari, iar Andreea a postat si un mesaj catre fanii ei: "Dragilor, in curand o super nebunie alaturi de Tzanca Uraganul! Sper sa ajunga la inimile voastre." 

Andreea Tonciu a fost una din cele mai controversate si totodata puternice concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities." A avut numeroase aparitii memorabile atat prin vestimentatie cat si prin atitudine, iar conflictul pe care l-a avut cu Alexandra Ungureanu a tinut paginile tabloidelor pana in Marea Finala cand Andreea a facut un gest uluitor si s-a impacat cu marea ei rivala, cedandu-i voturile.