Andreea Tonciu, surpriza uriasa din partea sotului de ziua ei de nume!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2021, 01:05

Andreea Tonciu si-a sarbatorit onomastica intr-un mod mai putin obisnuit.

Andreea Tonciu, sarbatorita de sot de ziua numelui

De ziua numelui, Andreea Tonciu a fost surprinsa de sotul ei, Daniel Niculescu cu un imens buchet de trandafiri. Daca la inceput, concurenta "Bravo, ai stil!Celebrities" parea ca se distreaza de minune alaturi de sot si de cei mai in voga cantareti de petrecere urandu-i "La multi ani!", Andreea a lamurit situatia si a facut un filmulet chiar inainte sa adoarma unde era in pat alaturi de sotul ei si nu la o petrecere in toata regula.

Andreea a vrut sa arate tuturor ca in ciuda faptului  ca ar fi avut un motiv serios sa petreaca, ea respecta legea si sta cuminte acasa. 

Citeste si: Theo Rose, dezvaluiri despre viata Andreei Tonciu in culise!

Andreea Tonciu a mai tinut sa le multumeasca tuturor pentru sustinerea din cadrul show-ului "Bravo, ai stil!Celebrities" si pentru urarile de ziua ei de nume.

Vreau sa va multumesc pentru toate mesajele frumoase sa va arat ca sunt in casa alaturi de sotul meu. Eu am postat astazi anumite filmulete ca am vrut sa imi fac ziua frumoasa si daca tot e pandemie, am zis sa ma distrez asa. Nu incalc legea. Va pup si va doresc o noapte linistita!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Tonciu, scandal urias cu Alexandra Ungureanu

Andreea Tonciu este una din cele mai bune concurente de la "Bravo, ai stil!Celebrities" si vrea cu orice pret sa castige marele trofeu. In ultimile editii, insa, se pare ca emotiile si nervii intinsi la maxim si-au spus cuvantul, iar Andreea a cedat si a spus in stilu-i caracteristic ce o deranjeaza la Alexandra Ungureanu, marea ei rivala.

Lucrurile au degenerat si atunci, cele doua au ajuns la un scandal monstru in care Ilinca Vandici a fost nevoita sa intervina.

Citeste si: Razboi total in Gala "Bravo, ai stil! Celebrities" intre Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu: "Ai vrut sa ma droghezi?"

"Eu nu atac daca nu sunt atacata. Eu cand simt minciuna si neadevar, imi ies din fire.

Eu fac asa cu persoanele care ma ataca. Nu vreau sa deschidem suiectul, nu e frumos. Cine a inceput conflictul? E foarte usor sa aruncati cu noroi. Eu merg pana in panzele albe. A venit mama si a inceput scandalul? Eu ma plictisesc, ma plictisiti de aia fac glumele astea. Eu nu mai glumesc cu voi. daca eu eram in locul tau, pe mine ma amuza. La tine e o frustrare.
Eu as fi raspuns tot cu o gluma. Nu ma mai ataca dur. Eu asa vorbesc cu prietenele mele. Acum, iti multumesc pentru jignirile pe car emi le aduci. Te rog frumos, gata. Nu este victmizare. Asta sunt eu, Andreea Tonciu, un om sincer. Nu sunt perversa. Fierea mea este foarte vulcanica. Mpai jignit foarte mult. ai spus ca nu sunt inteligenta. Si daca n-as fi, e problema mea. Eu am venit la un concurs in care sunt analizate tinutele, daca mergeam la un concurs de inteligenta, nu as fi fost aici."