Andreea Tonciu trece prin momente cumplite. Fiica vedetei a ajuns din nou la spital: ”Trei ore am sunat la salvare...”

Author: Ana Dinu
Andreea Tonciu trece prin momente de groaza

Fiica Andreei Tonciu a ajuns de urgență la spital, după ce noaptea trecută nu s-a simțit deloc bine. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, după ce noaptea trecută a trecut prin momente de groază. Fiica vedetei s-a simți rău și a avut nevoie de ajutorul spcialiștilor.

Andreea Tonciu trece prin momente cumplite. Fiica vedetei a ajuns de urgență la spital 

Andreea Tonciu a trecut prim momente cumplite, Rebeca, fiica ei, nu s-a simțit prea bine noaptea trecută, astfel, vedeta s-a îngrijorat și a apelat imediat la 112, pentru a solicita o ambulanță pentru micuța ei.

Bruneta s-a arătat indignată, în mediul online, de serviciile medicale din România, după ce timp de trei ore a așteptat ambulanța.

Micuța Rebeca a fost nevoită să aștepte ore în șir ajutorul medicilor, care a întârziat să apară.

"De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit.

Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept."
,
le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Andreea Tonciu este in doliu! Vedeta trece prin clipe dificile! "Sunt foarte suparata, nu ma simt bine... Mi-a murit..."

Fiica Andreei Tonciu, a doua oră la spital într-o lună

Nu este prima dată când fiica Andreei Tonciu are nevoie de ajutor din partea specialiștilor. Luna trecută, Rebeca a ajuns la spital cu o răceală puternică, însă starea ei s-a îmbunătățit destul de repede.

Bruneta a mărturisit, la acea vreme, că se panichează destul de repede când vine vorba de sănătatea copilului ei, iar de aceea încearcă să fie precaută și să meargă din timp la medic pentru investigații, chiar și la cea mai mică neregulă.

"Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!", povestea Andreea Tonciu la acea vreme, pe o rețea de socializare. 

Andreea Tonciu este o mamă devotată, iar în momentele dificile încearcă să rămâna puternică pentru fiica ei.

Citeste si: Imagini tulburatoare! Fiica Andreei Tonciu, de urgenta la spital. Vedeta a sunat innebunita la salvare timp de trei ore