Andreea Ulmeanu, fosta campioana mondiala la gimnastica s-a casatorit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:10

Andreea Ulmeanu, fosta campioana mondiala la gimnastica s-a casatorit, recent, la Timisoara. Andreea a declarat pentru Kanal D ca a avut parte de o nunta de vis si ca se simte o femeie cu adevarat implinita

In 2001, gimnasta Andreea Ulmeanu, cucerea medalia de aur cu echipa, la Campionatele Mondiale din 2001, organizate in Belgia, la Gent. Doi ani mai tarziu, Andreea punea punct activitatii de mare performanta, dedicandu-se scolii. In prezent este antrenoare de fitness la un club din Timisoara, iar, de curand a facut unul unul dintre cei mai importanti pasi din viata ei. S-a casatorit, cu alesul inimii ei, Cosmin Obrejan.
<>n 2001, gimnasta Andreea Ulmeanu, cucerea medalia de aur cu echipa, la Campionatele Mondiale din 2001, organizate in Belgia, la Gent. Doi ani mai tarziu, Andreea punea punct activitatii de mare performanta, dedicandu-se scolii. In prezent este antrenoare de fitness la un club din Timisoara, iar, de curand a facut unul unul dintre cei mai importanti pasi din viata ei. S-a casatorit, cu alesul inimii ei, Cosmin Obrejan.
<( Razvan Ionascu)>

 

Taguri: