Andrei a fost găsit în apele râului Siret. Adolescentul intrase pentru a face o baie, însă nu a mai ieșit la suprafață

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 aug 2023, 16:52

Adolescentul intrase pentru a face o baie, însă nu a mai ieșit la suprafață

Sursa: PixaBay

Joi, Andrei a vrut să se răcorească în apele Siretului, însă aceasta avea să fie ultima oară când a fost văzut în viață.

Andrei a fost un băiat talentat, ce vedea lumea într-un mod deosebit, însă cu toate acestea, viața lui a fost una scurtă, terminându-se atunci când a decis să se răcorească în apele râului Siret.

Citește și: Tragedie cumplită pentru o familie din județul Prahova. Un băiețel de 2 ani a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei

Andrei a fost găsit în apele Râului Siret

Joi, Andrei a decis să se răcorească în apele râului Siret, în apropiere de zona Cosmeşti, însă ceea ce trebuia să fie doar o altă zi de vară, a devenit cea mai îngrozitoare experiență. Un vârtej l-a tras pe băiat în adâncuri, de unde nu a mai putut să iasă. Această veste a venit după ce acesta a aflat că intrase la Liceul de Artă "Gh.

Tattarescu" din Focșani.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Trupul neînsuflețit a lui Andrei a fost căutat de oameni, însă acesta a fost găsit abia după o zi, perioadă în care familia lui și-a dorit doar ca acesta să se fi rătăcit în drumul lui spre casă, în dorința că ei se vor reîntâlni, însă această variantă nu a fost cea care s-a întâmplat după ce băiatul a decis să înoate în râul Siret.

Citește și: „Am avut palpitații când s-a înecat cu laptele”. Theo Rose a trecut prin momente grele din cauza fiului ei

Băiatul a fost dat dispărut

Andrei a fost văzut ultima dată joi, atunci când a decis să facă o baie în apele râului Siret, însă aceasta a fost ultima dată când băiatul a mai fost văzut în viață.

Băiatul va fi înmormântat la data de 14 august 2023.

„Dispariția adolescentului a fost anunțată prin apel 112 în data de 10 august, la ora 18.30. S-a deplasat atunci în zona Cosmești vale un echipaj salvator cu barcă și modul SMURD care a verificat zona în jur de 1km. În astfel de situații, în ape curgătoare există șansa ca omul aflat în pericol să se prindă de un obstacol (creangă) și să ceară ajutor.

Acesta este cazul fericit când echipajul salvator intervine și salvează viața. Din nefericire, băiatul nu a fost găsit și s-au reluat căutările pe firul curgător al apei până la ora 21 când salvatorii s-au retras. Căutările au continuat vineri, 11 august, când a fost găsit trupul neînsuflețit al tânărului în jurul orei 15.10, la distanță de aproximativ 1km de la locul semnalării dispariției”, a declaratISU Galaţi, relatează observatornews.ro.

Citește și: Ce a vrut să facă un bărbat de 50 de ani înainte să se înece în canalul Dunăre-Marea Neagră. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victimă