Andrei a primit a doua sansa la viata dupa ce i-a fost inlaturata o tumora gigant VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:47

El este Andrei. La cinci ani, cand universul lui ar trebui sa fie altul, isi duce zilele prin saloanele spitalelor.

 Destinul i s-a schimbat tragic, anul trecut, dupa ce un ganglion aparut ca din senin a venit cu un diagnostic crunt. Vreme de un an, Andrei a fost plimbat prin spitale si chinuit de chimioterapie. In tot acel timp, sustin parintii, tumora s-a dublat, pentru ca nimeni, de la medicii din Oltenita pana la cei din Bucuresti nu s-ar fi incumetat sa intervina chirurgical.

Apoi, printr-un miracol, Dumnezeu i l-au scos in cale pe profesorulTeofil Lung, seful Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala din Cluj Napoca.


Medicul sustine ca, daca baiatul ar fi ajuns in mainile lui, cand tumora avea doar 10 centimetri, altfel s-ar fi miscat lucrurile. Dar, niciodata nu e prea tarziu, crede chirurgul.

Desi are doar cativa ani, baiatul stie, intelege ca e diferit si simte ca parintii-i sufera. Ca sa-i mai aline, se agata cu bratele firave de gatul lor si-i imbarbateaza. Asa cum poate.

Si, la patru ore dupa ce baiatul a intrat in sala de operatie, parintii au primit o veste uluitoare! Pentru asa o minune, parintii nu mai au cuvinte de multumire.
Din mainile profesorului, copilul lor, Andrei, a primit o alta viata.







 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.