Andrei a vrut să-și spele păcatele și să îi ceară iertare Alinei, pentru gestul lui umilitor! „Pot să merg în casa fetelor să-mi cer scuze pentru că a fost o pedeapsă din partea lui Radu!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 feb 2023, 19:13
Foto(4)

Impresionat de lacrimile Alinei, Andrei și-a cerut iertare pentru gestul lui umilitor! Iată cum a reacționat concurenta! „Nu m-a deranjat, m-a rănit! De asta plâng! Pentru că a fost o pedeapsă și o minciună din partea ta!”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2 au parte în fiecare ediție a emisiunii de noi momente palpitante, de situații pline de romantism, dar și de tensiuni aprige iscate fie din orgoliu, fie din anumite jocuri puse la cale de unii dintre ei. Un astfel de moment aparent amuzant s-a transformat pentru Alina și Andrei într-un moment tensionat, după ce gestul concurentului de a-i mărturisi sentimentele sale false pentru ea a avut urmări triste.

Andrei a vrut să-și spele păcatele și să îi ceară iertare Alinei, pentru gestul lui umilitor

Deși era mulțumit că a reușit să ducă la capăt pedeapsa dată de Radu, în calitate de lider al casei în această săptămână, Andrei a fost de-a dreptul uluit în clipa în care a zărit pe monitor faptul că Alina a înțeles că totul a fost un joc și a izbucnit în lacrimi, simțindu-se umilită și luată peste picior de către toți băieții din casă.

În ciuda scuzelor cerute de Andrei, concurenta s-a arătat în continuare deranjată și chiar rănită de gestul lui umilitor și a refuzat categoric să îl ierte pentru momentele penibile prin care a trecut din cauza lui și a colegilor lui.

Andrei: A fost o pedeapsă dată din partea lui Radu!

Alina: Nu m-a deranjat, m-a rănit! De asta plâng! Pentru că a fost o pedeapsă și o minciună din partea ta! Și mi-am dat și seama!

Andrei: De ce o iei personal, Alina?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alina: Nu vreau să discut! Chiar nu vreau și nu mă interesează!

Andrei: Ce facem? O dăm în drame acum? Telenovele?

Alina: Andrei, știi foarte bine că mie îmi place foarte mult de tine și ți-am spus chestia asta și totuși în același timp, pe lângă că aproape sunt inexistentă pentru tine, mai faci și jocuri de

genul cu mine!

Citește și: Andrei, provocat să-i facă Alinei o declarație de dragoste! Gestul lui buclucaș este luat în serios de tânăra care îl simpatiza de la prima vedere! „Îmi place foarte mult de tine, pentru că ești o fată simplă, frumoasă și relaxată!”

Citește și: Imagini unice din culisele emisiunii fenomen Casa iubirii! Iată ce declarații uluitoare au făcut concurenții despre modul în care s-au pregătit pentru luna februarie în care vor celebra dragostea! "Ne simțim bine! E o atmosfera plăcută!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.