Andrei Ciobanu are o relație cu o fostă concurentă de la Survivor România 2021? Imaginile cu cei doi au stârnit suspiciuni: „Ești împreună cu…”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 iul 2022, 00:05
Andrei Ciobanu, fostul concurent de la Survivor România , sezonul I
Sursa: Instagram

Andrei Ciobanu și o fostă concurentă de la Survivor România 2021 au fost surprinși împreună și, așa acum era de așeptat, deja au apărut primele zvonuri referitoare la legătura dintre cei doi. Care este adevărul?

Andrei Ciobanu, fostul concurent de la Survivor România, sezonul I, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alturi de Karina, femeia pe care a cunoscut-o în Republica Dominicană. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar acum, se pare că Andrei Ciobanu ar avea o relație cu o fostă concurentă de la Survivor România 2021. Despre cine este vorba?

Cine este Războinica de care Andrei Ciobanu este foarte apropiat? Iată cum au fost surprinși cei doi

Chiar dacă a fost concurent la Survivor România în sezonul I, Andrei Ciobanu a continuat să urmărească emisiunea și în sezonul 2. Mai mult decât atât, acesta a făcut mai multe vloguri pe această temă cu concurenții care au părăsit competiția, ocazie cu care a întâlnit-o și pe Marilena. Dacă la acel moment părea o simplă discuție între cei doi, acum, Marilena și Andrei Ciobanu au stârnit suspiciuni după ce s-au afișat împreună.

Citeste si: Informația momentului la Survivor România! Karina și Andrei s-au DESPĂRȚIT! Incredibil care a fost motivul separării celor doi războinici

Așa cum era de așteptat, fanii celor doi au dorit să afle totul despre legătura dintre ei și dacă au sau nu o relație. Astfel, după ce au părut destul de apropiați pe rețelele de socializare, Marilena a fost întrebată pe instagram dacă formează un cuplu cu Andrei Ciobanu, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 nu a confirmat relația, dar nici nu a negat-o, astfel că a lăsat loc de interpretări. Marilena a ales să răspundă folosind emoticoane, iar răspunsul ei a stârnit nenumărate controverse.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Marilena a fost concurentă la Survivor România 2021 în echipa Războinicilor.

Deși era una dintre cele mai bune concurente din competiție, dorul de casă și condițiile grele din Republica Dominicană au făcut-o pe Marilena să cedeze în cele din urmă, atât fizic, cât și psihic, astfel că a părăsit competiția.

Marilena și Andrei Ciobanu au în comun experiența Survivor România 2021, chiar dacă fiecare a trăit-o diferit și într-o altă echipă. Andrei Ciobanu s-a îndrăgostit în timpul competiției de Karina, cei doi au format un cuplu și chiar dacă povestea lor de iubire părea una cât se poate de seriosă, cei doi au pus capăt relației după

ce au ajuns în țară, având în vedere că relația lor nu mai funcționa.

Citeste si: Cat de mult s-a schimbat Marilena Cuciurean dupa revenirea de la Survivor Romania 2021! Fosta Razboinica, o adevarata bomba sexy la sala