ANDREI DASCĂLU, reacție dură după ce a pierdut în fața lui Zanni la Survivor România 2021. Finalistul Survivor 2021 a răbufnit după ce s-au închis camerele

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 iul 2022, 17:40
Andrei Dascălu și Zanni de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

REACȚIA lui Andrei Dascălu după finala Survivor România 2021. Ce a spus finalistul Survivor 2021 după ce a pierdut în fața lui Zanni?

REACȚIA lui Andrei Dascălu după ce Zanni a câștigat Survivor România 2021. Războinicul care a ajuns până în marea finală Survivor 2021 a spus totul direct, dezvăluind ce crede cu adevărat despre victoria lui Zanni.

ANDREI DASCĂLU, reacție dură după ce Zanni a fost desemnat câștigătorul Survivor România 2021

La scurt timp după ce Zanni a fost declarat câștigătorul competiției Survivor România 2021 a venit și reacția lui Andrei Dascălu. Lupta finală pentru marele trofeu s-a dat între cei doi concurenți, iar în

cele din urmă, Zanni a primit trofeul Survivor România 2021 și premiul cel mare în valoare de 250,000 de lei. 

Reacția lui Andrei Dascălu după ce a pierdut în fața lui Zanni la Survivor România 2021 a fost una cât se poate de naturală. Finalistul Survivor 2021 s-a declarat mulțumit de parcursul lui în cadrul competiției, dezvăluind că nu se aștepta să ajungă până în marea finală Survivor România 2021.  Deși a luptat cu toate forțele pe traseu, obținând rezultate spectaculoase, în cele din urmă, publicul a ales ca Zanni să fie marele câștigător Survivor România 2021

Andrei Dascălu a fost la un pas de a obține victoria, însă Zanni a primit mai multe voturi din partea publicului și astfel a fost desemnat marele câștigător Survivor România 2021. Andrei Dascălu a mărturisit că se aștepta la un astfel de deznodământ, acesta considerând că este foarte dificil ca un concurent să lupte împotriva unei vedete și să câștige. În prima reacție a lui Andrei Dascălu după ce Zanni a ieșit învingător, Războinicul nu s-a ferit să spună că Zanni cu siguranță a avut mai mulți susținători, fiind o persoană publică, iar acest

lucru a făcut diferența în cele din urmă.

„Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și care și-au dorit ca eu să ajung până aici. Din păcate, nu am putut câștiga, dar sunt cu sufletul împăcat. Tot ce am susținut de la începutul competiției, am și demonstrat, sunt sportiv. Sunt mândru de mine, nu sunt supărat, nu am visat la finala, asta este wow pentru mine, că am ajuns până aici.

Am visat maxim până la individuale, nu am visat niciodată finala.

Zanni merita câștigul, a trecut prin multe în competiția asta, îl apreciez foarte mult și îi doresc numai bine de acum încolo. Sunt mândru de mine, mândru că mi-am făcut familia fericită și că lumea de acasă m-a susținut.  Da, mi-am depășit așteptările, am o problema cu încrederea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De exemplu, la meciurile de box am 100% încredere, dar când vine vorba sa am încredere în situații cum au fost cele de acum, nu am încredere în mine. O mica supărare este, am fost la un pas sa câștig finala, dar și la meciurile de box când am mai avut câte o pierdere, am învățat din ea, din greseli. Și mai este încă ceva la care m-am tot gândit și mă așteptam să nu fiu eu castigator in aceasta seara.

Un om normal, un om simplu, nu cred că are șanse să câștige în fața unei vedete. Zanni e cunoscut de foarte multă lume. Eram conștient că nu prea sunt șanse, dar am sperat până în ultimul moment.”, a spus Andrei Dascălu după finala Survivor România 2021, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Roxana Ghiță, poză incendiară alături de Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au înnebunit fanii

Andrei Dascălu, finalist la Survivor România 2021

Andrei Dascălu a reușit performanța de a ajunge până în marea finală Survivor România 2021, acolo unde l-a întâlnit pe Zanni, Faimosul rămas în competiție. Andrei Dascălu a făcut parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2021 și s-a impus pe traseele din Republica Dominicană, acesta fiind un adversar de temut pentru restul concurenților.

Emoțiile au fost uriașe pentru Andrei Dascălu în marea finală Survivor România 2021, având în vedere că acesta a fost la un pas de a câștiga competiția. În cele din urmă, votul publicului a făcut din nou diferența, iar Zanni a fost declarat câștigătorul Survivor România 2021. 

Citeste si: Zannidache este câștigatorul Survivor România 2021!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.