Andrei Dascalu trece prin momente dificile: "Am niste probleme in familie si incerc sa..." Razboinicul de la Survivor Romania nu mai vrea sa auda de Roxana Ghita

Autor: Alice Popescu
Andrei Dascalu, finalistul Survivor Romania 2021, nu mai vrea sa auda de Roxana Ghita
Sursa: Instagram

Andrei Dascalu vrea sa se concentreze mai mult pe cariera decat pe partea amoroasa, mai ales ca in aceste momente are si cateva probleme in familie, dupa cum declara fostul Razboinic.

Andrei Dascalu nu mai vrea sa fie implicat in relatii amoroasa, cel putin o vreme deoarece, se pare, nu a gasit femeia potrivita care sa ii ofere stabilitate. Fostul Razboinic de la Survivor Romania 2021 va pleca in curand in Anglia acolo unde este stabilit de ceva vreme si unde vrea sa isi urmeze cariera in box planuind ca in timp sa devina campion mondial. Andrei care a fost pe punctul de a pune mana pe trofeul Survivor Romania 2021, a mai spus intr-un interviu pentru revista viva.ro ca planurile lui nu includ si o relatie in momentul de

fata lasand sa se inteleaga ca a fost dezamagit de ce s-a intamplat in viata lui pe plan amoros pana acum.

Andrei Dascalu nu mai vrea sa auda de Roxana Ghita. Fostul Razboinic se declara un barbat singur

"Știu că în ultimul timp am declarat că mi-aș dori o relație, am fost ironic și cred că toată lumea și-a dat seama de asta.

Nu caut relație, sincer, vreau să îmi văd de treaba mea, momentan. Am multe pe cap, multe de rezolvat și nu cred că este momentul să intru într-o relație.

Citeste si: "N-o sa va vina sa credeti ce s-a intamplat!" Zanni a dat cartile pe fata si a spus tot ce a facut Ana Porgras dupa ce a iesit din competitie: "S-a dus la Jador..."

Totuși, dacă va apărea cineva în viața mea, sper să aibă câteva calități: să fie înțelegătoare, comunicativă și să aibă încredere în mine. Dacă o fată are aceste trei atuuri, cred că vom avea o relație frumoasă. Am întâlnit fete care îmi spuneau ceva, dar atitudinea lor arăta altceva. Va avea încredere din partea mea, dar îi voi arăta cu timpul, m-am descis față de mulți oameni în trecut și am fost rănit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recunosc, am o reținere atunci când vine vorba despre a avea o relație cu cineva, dar asta pentru că am trecut prin experiențe grele în trecut.

Dacă va fi să cunosc pe cineva, îmi doresc înțelegere, comunicare și încredere, asta îmi doresc de la o fată. Cu siguranță dacă dau de o astfel de persoană, vom avea o relație frumoasă, de lungă durată."

Andrei Dascalu a mai recunoscut si faptul ca in acest moment are cateva probleme in familie, ne vrand sa dea detalii despre situatia in care sa afle si de aceea incearca sa le rezolve pe acestea si sa faca progrese in cariera, mai degraba decat in plan sentimental.

Cu viața personală și tot ce este în afara boxului încerc să fiu cât de bine se poate, să trec peste orice intervine în viața mea și să nu îmi pierd încrederea. Momentan, am niște probleme în familia și încerc să îi împac pe toți și să îi înțeleg, chiar dacă nu primesc același lucru în schimb. Am încredere că odată și odată vom fi cu toții bine și mă implic 100% ca să meargă totul."

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.