Andrei de la "Survivor Romania", in ipostaze inedite! Iata care este prima mare pasiune a Razboinicului si cum a fost surprins inainte de a pleca in Republica Dominicana!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 apr 2020, 19:38
video Foto(13)

Andrei Ciobanu este unul dintre cei mai puternici concurenti de la "Survivor Romania".

Andrei Ciobanu, in varsta de 29 de ani, este profesor de canto la Colegiul National de Arte George Apostu din Bacau. Tanarul este pasionat si de sport, acesta merge la sala de 13 ani, joaca fotbal saptamanal si a practicat timp de doi ani tenis de camp. A experimentat si inot, handbal, volei, dar cel mai mult ii place sa schieze.

Andrei Ciobanu despre participarea la "Survivor Romania"

"Particip la <Survivor Romania> ca sa traiesc cea mai tare experienta din viata mea! Vreau sa ma cunosc in situatii limita, vreau sa ma autodepasesc, vreau sa invat si sa fiu din ce in ce mai bun. Sunt ambitios, puternic, plin de incredere, pregatit sa depasesc orice obstacol. Stiu sa pierd, desi nu-mi place. Vreau sa demonstrez oamenilor si copiilor ca se poate, ca visele devin realitate!", spune Andrei Ciobanu.

Citeste si: Rochii scurte si tocuri ametitoare! Transformare totala a concurentilor ''Survivor Romania'' pentru party-ul de unificare! Nu ratati un episod special, MAINE, de la 20:00, pe Kanal D

Andrei Ciobanu s-a remarcat in reality-ul „Survivor Romania” ca unul dintre cei mai puternici concurenti din echipa Razboinicilor si s-a dovedit un adversar de temut, acesta reusind sa aduca puncte valoroase in tabara lui.

Andrei Ciobanu este foarte hotarat sa se impuna ca unul dintre liderii echipei albastre, fiind determinat sa demonstreze ca este Supravietuitorul in acest show remarcabil.

Citeste si: Karina de la "Survivor Romania", in ipostaze inedite! Iata cum arata Razboinica atunci cand este machiata!

Citeste si: Pe cine susține Grațiela la "Survivor România"? Nu se mai ascunde: "Este un om bun, corect, cu toleranță maximă"

Citeste si: Sonny Flame, eliminat de la Survivor Romania! Primele declaratii

Citeste si: Incredibil cum arata Emy Alupei atunci cand este machiata! O recunosti? Faimoasa devine alta persoana!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inainte de a pleca in Republica Dominicana, razboinicul a povestit momentele dramatice cu care s-a confruntat de-a lungul vietii, marturisind ca provine dintr-o familie modesta din care, insa, nu a lipsit dragostea. Tanarul povesteste cu emotie ca mama sa a fost cea care i-a transmis sensibilitatea si iubirea pentru arta, dar mai ales pentru muzica. Lovitura pe care a primit-o, in momentul in care si-a pierdut mama, dupa ce aceasta a dus o lupta dificila cu o boala necrutatoare, a fost si cel mai greu moment din viata lui.

Se pare ca pe Andrei l-au ajutat enorm de mult talentul si pasiunea lui pentru muzica, pentru a depasi momentele dificile din viata sa. Pe langa faptul ca este profesor de canto, are si un band de care este extrem de mandru.

Pana unde va ajunge Andrei Ciobanu in competitia "Survivor Romania" si daca va reusi sa aduca in continuare puncte echipei, aflati urmarind un nou episod sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.