Andrei Duban a zis bancuri la un priveghi! Afla cum a ajuns sa fie MC intr-un asemenea moment

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 16 nov 2020, 05:40

Andrei Duban a avut socul vietii cand si-a dat seama ca a fost invitat sa prezinte un priveghi.

 

Andrei Duban a zis bancuri la un priveghi! Afla cum a ajuns sa fie MC intr-un asemena moment
Andrei Duban a avut socul vietii cand si-a dat seama ca a fost invitat sa prezinte un priveghi. Cel mai mare fan al prezentatorului TV a decedat si a lasat cu limba de moarte ca idolul lui sa fie prezent la capataiul lui.
Duban a ramas fara replica atunci cand a vazut unde a ajuns.
Andrei a inlemnit cand a vazut ca mortul avea pe piept, in loc de icoana, un tablou cu chipul lui. Ba mai mult, vaduva si rudele indurerate l-au rugat sa citeasca testamentul de suflet.
"Pe patul de moarte a cerut sa veniti aici, pentru el era foarte important. Ati fost cel mai important om din viata lui! In 2003, cand a castigat el la loterie, dvs ati prezentat! Nu a putut niciodata sa va multumeasca personal.
A vrut neaparat sa fiti aici, asta a fost ultima lui dorinta. A lasat un testament pe care ar fi vrut sa il cititi dvs", a spus vaduva decedatului Filimon.
In testament, mortul a avut sase dorinte, "ca doar sase-s norocoase". Printre acestea, una l-a uimit pe Duban: este rugat sa aiba grija de sotia lui. In plus, a primit si casa si o mare suma de bani.
Persoanele de la priveghi i-au cerut sa zica macar o gluma, pentru ca raposatul era mare fan al bancurilor sale. "Toate glumele par derizorii, nu e cazul. Va respect durerea, chiar imi pare rau! Dumnezeu sa il odihneasca, Dumnezeu sa il ierte", a incercat el sa iasa din aceasta situatie morbida.
Vezi aici intreaga farsa!

Cel mai mare fan al prezentatorului TV a decedat si a lasat cu limba de moarte ca idolul lui sa fie prezent la capataiul lui.



Duban a ramas fara replica atunci cand a vazut unde a ajuns. Andrei a inlemnit cand a vazut ca mortul avea pe piept, in loc de icoana, un tablou cu chipul lui. Ba mai mult, vaduva si rudele indurerate l-au rugat sa citeasca testamentul de suflet. 

" Pe patul de moarte a cerut sa veniti aici, pentru el era foarte important. Ati fost cel mai important om din viata lui! In 2003, cand a castigat el la loterie, dvs ati prezentat! Nu a putut niciodata sa va multumeasca personal.
A vrut neaparat sa fiti aici, asta a fost ultima lui dorinta. A lasat un testament pe care ar fi vrut sa il cititi dvs
", a spus vaduva decedatului Filimon.

In testament, mortul a avut sase dorinte, "ca doar sase-s norocoase". Printre acestea, una l-a uimit pe Duban: este rugat sa aiba grija de sotia lui. In plus, a primit si casa si o mare suma de bani. 

Persoanele de la priveghi i-au cerut sa zica macar o gluma, pentru ca raposatul era mare fan al bancurilor sale.

" Toate glumele par derizorii, nu e cazul. Va respect durerea, chiar imi pare rau! Dumnezeu sa il odihneasca, Dumnezeu sa il ierte", a incercat el sa iasa din aceasta situatie morbida. 

Vezi aici intreaga farsa!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii