Andrei Duban, GEST ROMANTIC de Ziua Indragostitilor pentru sotia lui! Uite ce surpriza i-a pregatit!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 20:01

Cine a zis ca nu mai exista romantism in zilele noastre, sigur nu l-a cunoscut pe Andrei Duban. De Ziua Indragostitilor, actorul i-a facut sotiei o surpriza cum numai in filme vezi!

Andrei Duban e mai romantic decat pare. Imbatat de iubire, si-a zis sa ii ofere sotiei sale un cadou special. N-avea sa stie, insa, ca momentul declaratiilor de dragoste s-ar putea transforma intr-un scandal monstru. Dupa modelul scenei balconului, Duban si-a chemat prietenii. Cu palariile cat casa si chitara la subrat, cei cinci marriachi s-au instalat in curtea vedetei care le-a dat indicatii in soapta, nu cumva sa afle domnita ce i se pregateste.

Odata aranjati, marriachi se pun pe cantat. In acordurile chitarei, amorezatul Duban isi asteapta iubita sub balcon, dar, ce sa vezi? „ Cine v-a chemat aici? ”, a inceput sa strige domnita. Dupa atatea tipete Gratiela trece la fapte, doar, doar, musafirii nepoftiti or pleca din curtea ei! Foc si para, iese in pragul usii. Si, ca sa fie sigura ca ii pune pe fuga pe cantaretii galagiosi, il cheama in ajutor pe nea Vasile, omul cu bormasina.

Dar, pana la urma, totul e bine cand se termina cu bine. Iar bietii marriachi aruncati in valurile dragostei scapa fara vanatai.

##VIDEO132722##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?